Desperate Housewives äntligen tillbaka!

Efter en lång tids uppehåll och ett sjukligt abstinensbesvär är hemmafruarna äntligen tillbaka. 18 september börjar fortsättningen av säsong tre sändas på Kanal 5. På min födelsedag, 30 september, drar också fjärde säsongen igång i USA.

Jag har dock gjort samma misstag som jag alltid gör och sitter nu därför med ångest över att jag vet vad som händer i avsnitten som kommer visas nu i höst. Det positiva är ändå att jag haft en liten självdisciplin åtminstone, och har därför bara läst vad som hänt under tredje säsongen och har alltså inte sett dem än. Något måste man ju ha sparat nu till i höst. Vad jag läst gör mig både galen av väntan och förskräckt.

image22


Micke har fått agera lekdeltagare när jag tvingat på honom den ena ledtråden efter den andra vad som komma skall, medan han snällt fått gissa vilken av fruarna det rör sig om. Jag måste vara gigantiskt lättroad, ja det har ju konstaterats även tidigare, men jag hade oerhört roligt åt att han svarade fel fru vid varje tillfälle. Det får väl också sägas att jag hade kunnat hållt med honom i hans gissningar, mycket är nämligen helt oväntat emot vad jag trodde.

image1



Kommentarer
Postat av: Linda

Äntligen är det snart tillbaka! Jag längtar :) Tack för att du talade om datumen, ska genast skriva upp dem! Jag är som du, vet vad som kommer att hända, men kikar ändå ;) Följer det i USA, men kollar ändå det som går här i Sverige :)

2007-08-29 @ 07:47:19
URL: http://persson86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...