Friidrotts-VM

Då var det dags. Friidrotts-VM.

Jag tänker inte tippa hur många medaljer Sverige kommer ta, eftersom jag vet att det för otur med sig att tippa på det viset.

Mest intressant tycker jag Michelle Perrys uttalande är.
- Jag planerar att gå ut och springa mitt livs lopp här i Osaka. Så svenska folket, jag kommer göra er besvikna.

Jaha... Jag trodde det var det man alltid planerade att göra inför ett lopp/match/tävling. Men Perry kanske inte har den uppfattningen och inställningen.

Jag hoppas och tror att Sanna knäpper Perry på näsan. Inget tippande nu utan bara allmänna gissningar som inte kan ha någon som helst möjlighet att föra otur med sig, tack. Jag tror Sanna tar medalj, och min magkänsla (eller snarare hjärta?) säger guld, men kanske ska man tro silver? Nej, jag hoppas och tror på ett guld till Kallur. Det är hon värd, det ska hon ha. Carro tar guld, och jag hoppas och tror Holm gör likaså. Kajsa tar silver (guld till Vlasic).

---

Dagens lista:
Dagens frågetecken: Helt plötsligt gick det bra att övningsköra. Jag undrar om The God hade ett finger med i spelet och trollade? Easton heter väl den trollstaven, kan man anta.
Dagens fundering: Vad ska man ha vänner till när de inte kan svara på mina högst seriösa och viktiga sms nu när jag fått pengar på mobilen och kan skicka sms igen?
Dagens chock: 500 riksdaler på en utekväll, varje utekväll?! När det kostar 60 spänn att komma in och det heller inte är medräknat någon taxi?! Herregud. Jag känner mig genast duktig som klarar mig på den nätta summan 7000 i månaden, och inte det dubbla som pengaspridaren himself gör. Ja ta mig tusan, jag måste vara kopiöst bra på att hantera pengar! Det ska jag fira genom att köpa väskan jag vill ha.

Sova bör man, annars dör man. Eller jag vet inte hur det där ligger till. Jag skulle gissa att hjärnan helt enkelt "stänger av sig" efter ex antal vakna dygn. Hur många de dygnen är har jag ingen aning om. Jag fixar lätt två dygn, så en tio dygn måste man nog klara, kanske. Nåväl, intresset för att ta reda på det där är kanske inte så stort.

Så, god natt!

image1



Kommentarer
Postat av: sassa

hhahaha du får väll testa o se om du kan slå ntt världsrekord lr så;) ja tror carro tar guld iaf!

2007-08-24 @ 17:20:37
Postat av: Anna

Jag tror tyvärr att Perry drar det längsta strået. Men jag håller tummarna för Kallur (trots att jag gick locko när jag såg henne i Axa-reklamen med Forsberg). Shit, va kul det ska bli att se alla dom stora blågula hoppen:) Typ Holm, Bergqvist o så of course Klüft imorgon. Även tungviktsmötet på herrarnas 100 meter ska bli grymt kul att se. Trots att det saknar blågul prägel:)
Du... du har ju fortfarande inte skickat snyggpicsen på Forsberg :S

2007-08-25 @ 23:52:39
URL: http://annalindback.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...