Radio Nowhere!

I want girls and guitars, I want pounding big drums

Bruce Springsteens nya singel, Radio nowhere, finns att ladda ner om du klickar på bilden här nedanför:

image23

Gör det NU!  Alldeles för bra för att låta den vänta. Helt gratis är det dessutom. Tack Expressen!

Den 10:e december ryktas det om att det blir spelning här, och det är bara att hoppas man har tur och får tag på biljetter.

image9

Vecka 35
Musik

Vad lyssnar du på för typ av musik och vad är det du gillar mest med den musiken? Jag gillar musiken jag lyssnar på för att det är riktig musik, eller vad man ska säga. Jag har absolut ingen bra motivering. Det är bra musik helt enkelt. Ska man kategorisera är det rock, pop/rock, viss hådrrock samt country och framförallt mycket äldre musik. Ett axplock: U2, R.E.M, Bruce Springsteen, Rolling Stones, Gyllene Tider, Roxette, Queen, The Verve, Status Que, The Eagles, The Boppers, Johnny Cash, Bonnie Tyler, Dolly Parton, Twisted Sisters, Kiss, Bon Jovi, Simon & Garfunkel, Meat Loaf, Roy Orbinson, Oasis, Elvis, The Ark...

Vad lyssnade du på när du var yngre, i tonåren? Om du är tonåring nu, så vad lyssnade du på som barn? Jag har alltid lyssnat på oavanstående musik. Som barn hade jag en period jag lyssnade på Spice Girls också, men annars har det varit denna typ hela tiden.

Finns det någon musik du inte klarar av att lyssna på? Vad, varför? Hip hop, r´nb och allt vad det nu heter. Jag tycker inte om det, helt enkelt.
Nämn fem artister du har sett live/skulle vilja se live. Jag har sett Thåström live, det är den enda jag kommer på just nu på rak arm. Men U2, Springsteen och Rolling Stones är de som toppar mest av allt och som jag helst vill se.

Har du någon autograf, vem/vilkas? Finns det någon du skulle vilja ha? Ingen som sysslar med musik, nej. I övrigt är jag inte så hyperintresserad av autograf från någon musiker.

Jag klagade en del på frågorna från Tjejsnack, men jag måste säga att de nu blir bättre och bättre efter några svaga veckor. Bra, bra!

image1


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...