2 + 2 = 258

Underbart, fantastiskt, fenomenalt och magiskt. Magnus Wernblom satte 2-2 och blev därmed historisk genom att med sina 258 kassar bli meste målskytt i MODOs historia. Mr MODO fick tag i pucken långt ner i offensiv zon och skickade in pucken mot mål från "död vinkel" och helt plötsligt hade MODO kvitterat och Werner blivit historisk. MODO-vinst med 5-3 sedan, det är sånt som gör att man skakar på huvudet och undrar vad det där "Jävla oflyt hela tiden" kom ifrån.


image207Riktigt bra av MODO idag. Man kämpade och ville verkligen vinna och hålla segerkurvan mot Färjestad i Swedbank intakt.  Många var riktigt bra idag. Atvars Tribuncovs spelar fortsatt säkert och stabilt och hans enkla backspel är en fröjd att se. Kul att han fick göra sitt första mål i MODO-tröjan genom att sätta avgörande 5-2. Även Per Svartvadet fortsätter spela bättre och bättre och det kändes bra att även han fick näta. Inledningen av säsongen har ju varit lite tuff men det märks att han är på gång nu. Som sagt tycker jag många förtjänade beröm idag. Oscar Steen, Pierre Hedin och Patrick Yetman är alla värda att lyftas fram lite extra. En del missar (förste periodens strul på offensiv blå), men det känns som allt är på väg att vända nu. Missar är inget att bry sig om nu, om man ser till det positiva.

Att Kung Mattias Timander och Per Hållberg också har gått på is nu känns underbart.

---

För övrigt är det kanske dags för mig att ta tillbaka den skit jag tidigare skrivit om Richard Lintner. Stinkande avundsjuka doftar aldrig gott och jag får skriva under på att han varit en riktigt bra värvning.

image136

Kommentarer
Postat av: Linda

Det kan nog allt stämma att han gick av för magsjuka, det har ju gått runt i laget. Jag hoppas att det är det, och inte någon skada!
Härligt med tre poäng igår och extra skönt att dem kom mot just Färjestad :D

2007-12-07 @ 07:22:06
URL: http://persson86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...