Forsberg som expertkommentator? Aldrig i livet!

Nu har TV6 Peter Forsberg högst upp på listan över önskvärda profiler som expertkommentatorer under hockey-VM i vår. Jag får magknip av detta.

Jag hoppas och tror Kung Forsberg tackar nej. Framförallt för att jag förstås hoppas att han inte har möjlighet att agera expertkommentator för att han har fullt upp att jaga Stanley Cup-segern, men också för att (om han inte kan spela) det skulle innebära en katastrof att ha The God som kommentator.

Det är i periodpauserna jag går på toa, fixar lite tilltugg samt filosoferar alternativt sköter diverse andra sysslor. Skulle Forsberg då finnas med i studion och prata i periodpauserna skulle mitt schema inte gå ihop, och det skulle innebära smärre panik i tillvaron. Jag har sällan tid att ladda upp inför matchen utan brukar få slänga mig in genom dörren, slita av mig kläder och skor och hoppa i soffan. Med andra ord finns ingen tid att gå på toa innan. Det är därför detta måste göras i periodpausen. Men ska Forsberg då vara expertkommentator så går det som sagt inte, vilket kommer innebära att jag allra minst får njurbesvär eller någon typ av cancer.

Nej, då är det bättre att han gör annat. Studerar ett bra skydd för foten tillsammans med världens bästa fotspecialister, exempelvis.

image136


Kommentarer
Postat av: erike

du ær inte bara rædd att han ska gøra bort sig då? =P

2008-01-04 @ 17:41:32
Postat av: Morran

Tyst med dig, norgebitch! ;) Forsberg gör aldrig bort sig, och det vet du. End of preach.

2008-01-04 @ 21:27:26
URL: http://www.mrsforsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...