Äntligen en match med skruv

Efter fyra raka förluster blev det äntligen seger idag. MODO gjorde det förhållandevis riktigt bra. Man åkte skridskor, slet och kämpade och kunde ta hem länsderbyt och returmötet mot Timrå med 2-0. Framförallt var det  att MODO spelade säkert och stabilt som jag tyckte var bra. Man lät pucken sköta jobbet, spelade enkelt och undvek misstag. Många var riktigt bra idag. Extra roligt att kung Karol Krizan fick hålla nollan (sin sjätte!) och avsluta med sin sköna kullerbytta. Den synen är bland de bästa som finns.

Andra glädjeämnen var att Ronald Petrovicky gjorde sitt första mål i MODO-tröjan och att Per Svartvadet var riktigt bra ikväll (precis som han också varit under de senaste matcherna han spelat). Även om det tar emot så kan jag till viss del hålla med om Aftonbladets lista över Elitseriens floppar. Svartvadet har tidigare under säsongen inte varit den gigant han kan, och ska, vara. Men som sagt har han spelat bättre och bättre under de senaste matcherna och jag oroar mig inte ett dugg vad gäller honom. Vi vet alla vad han kan, och vi vet också lika väl att han kommer visa det också. Parhästen Andreas Salomonsson var också riktigt bra och precis som med Svarten så har Salle blivit bättre och bättre nu i slutet. Peter Öberg gjorde en riktigt bra match med ett hårt defensivt jobb och Andreas Molinder var grymt bra idag i sin centerroll. Jag tyckte han fick lite istid (?) men den tid han spelade var han riktigt bra, placeringssäker och kämpade hårt hela tiden både defensivt och offensivt. Nyförvärvet Atvars Tribuncovs såg säker ut och kommer förhoppningsvis tillföra mycket vad gäller det defensiva arbetet. Han vågade spela hårt och såg riktigt stabil ut.  Att Timråkeepern Johan Backlund stod för årets tavla var otroligt roligt. I övrigt var Backlund riktigt het i kassen han också.

Allt annat än ett glädjeämne var förstås Oscar Hedman. Det såg riktigt ruggigt ut och kändes inte alls bra när han fick tas ut på bår. Rapporterna talar om en hjärnskakning och jag hoppas det inte är något ännu värre. Sedan undrar jag vad som hände med Per Hållberg?

---

I övrigt gjorde Linus Videll snyggaste målet ikväll. Riktigt grymt!

Dagens musiktips:

What´s Up - 4 Non Blondes

Tillägnad Fröken Bitter, som tröst för kvällens förlust.




Imorgon blir det stor pluggdag (igen, skräll verkligen) och därefter TV-kväll med först Ugly Betty och sedan Desperate Housewives. Gött för mig.

image136



Kommentarer
Postat av: Ida

Skönt med en vinst äntligen! Började bli rejält orolig där ett tag...
Svartvadet, skulle han ha barn eller hur var det?

Jovars är väl bra med mig, så himla trött bara.. har haft mycket att göra på jobbet och en massa nya arbetsuppgifter så man blir helt slut i huvudet..!

Hur är det med dig då? Inga fler drömmar om Foppa? ;)

2007-11-27 @ 00:37:29
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: Linda

Grymt skönt med tre poäng igår! Men orolig är man för att vi har så många skador :/ Bara att hoppas att de kommer tillbaka snart! Nu har iaf Salle och Svarten börjat visa bra form, och det gillar vi!

2007-11-27 @ 22:47:10
URL: http://persson86.blogg.se
Postat av: Linda

Ne usch, det här är verkligen inge kul just nu :/

2007-12-02 @ 12:16:54
URL: http://persson86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...