Favorit: Fönlotion

För ett tag sedan funderade jag på vilken fönlotion jag skulle köpa. Efter mycket funderande blev det den från Kerastase, och jag är verkligen nöjd med den.
.

image118


Det är min nya favorit av hårprodukter. Den ger kanske inte så jättemycket volym, men den gör håret mjukt, glansigt och silkigt och doftar underbart gott. Dessutom blir håret lättkammat och ser riktigt välmående ut. Lite volym ger den dessutom, och för mig som främst var ute efter silkigt hår utan stadga så är den perfekt. Dessutom är den dryg också, och jag kommer helt klart köpa denna igen när den väl tar slut. Helt klart ett kap!

Däremot funderar jag på att köpa den från Tigi också. Den ska ge mer volym, och det kan vara roligt vid de tillfällena man verkligen vill få ett ordentligt hårlyft.


image120

Produktbilder och text från Bellbox.


Någon som har den? Vilken är din favorit fönlotion? 

image136


Kommentarer
Postat av: Lina

Ha en bra dag, ; )

2007-11-06 @ 18:03:32
URL: http://higher.blogg.se
Postat av: Ida

Ja eller hur! Och ingen får snacka skit om Wernblom, för han är från Kramfors ;)

Jag använder aldrig hårfön (fast jag borde nog göra det, håret ser jämt förjävligt ut efter tvätt).. Men jag tycker om Kerastases produkter, har bl.a deras spraybalsam. Håret blir jättemjukt!

2007-11-06 @ 18:38:53
URL: http://daaarlingen.blogg.se
Postat av: Jaqueline

Jag använder den från tigi, den är bra och verkar fungerar på samma sätt som du beskriver Kerastase. tyvärr ger den inte så mkt volym som du hoppas på.. men den luktar gott, skyddar håret bra och
ger viss volym, så visst det är ett bra köp det med å rekomenderar den verkligen! Ha det bra! :)

2007-11-06 @ 19:06:35
URL: http://johjaq.blogg.se
Postat av: Elin

Har inte skrivit min C-uppsats än, var på handledarmöte idag. Ska skriva om... (döm mig inte) genus. Uttjatat men ändå intressant. Ska kolla genus i barnprogram som handlar om superhjältar. Typ.

2007-11-06 @ 19:16:56
URL: http://elinqvale.blogg.se
Postat av: Sandra

Tack så mycket! Det känns underbart men samtidigt overklit att jag äntligen faktiskt har körkort! :P Vad bra att det löste sig med hästen! Den från Kérasaste låter ju toppen, vad kostade den? :)

2007-11-06 @ 19:49:22
URL: http://sandralundin.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...