Biljetterna bokade

Nu är tre stycken ståplats-biljetter bokade till Sverige-Ryssland i Karjala Cup den 8:e november. Frågan är nu bara vilka som ska med och hur vi ska ta oss dit, och framförallt hem. Sova på hotell skulle vara det i särklass bästa alternativet men det blir nog för dyrt.

Men på något vis ska det lösa sig. The God himself, Peter Forsberg, ska spela och det ska jag inte missa på något villkorsvis.

Det går tåg dit som nog skulle fungera att ta, men något nattåg går det förstås inte, utan det tidigaste går 6.52. Men i så fall kan man lika gärna sova i Jönköping. Hur man nu ska ha råd med det? Hm... Bila ner är kanske bästa alternativet. Nu gäller det bara att få tag på någon som antingen är tillräckligt hockeygalen eller tillräckligt dum för att gå med på min idé. Nu har visserligen jag många sådana vänner (speciellt i den sistnämnda kategorin kanske ska sägas) men de har ju diverse annat helt befängt för sig. Att jobba är exempelvis inte skäl nog att inte följa med. Jag vet inte hur en del tänker.

image148



Nåja, detta ska ordna sig. Dessutom är det just nu nedräkning inför MODO-Frölunda som jag hoppas kommer bli en kanonmatch med högt tempo och förstås en skön seger för kungarna. Dessutom är det Desperate Housewives ikväll så hemtentan jag måste göra känns lite lättare.


Kommentarer
Postat av: Therese

Om ni inte hittar nåt alternativ som passar så är ni välkomna hem till min lilla etta efter matchen. Hotell är ju rätt onödigt och lite MODO:iter på besök gör absolut ingen skada (hoppas jag). :)

För övrigt läääängtar jag till matchen.

2007-10-31 @ 00:53:12
URL: http://blogg.aftonbladet.se/5326

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...