Boxning och simning

Min och Stockholmsfjollans boxning har blivit uppskjuten på obestämd tid på grund av tid- och pengabrist och lite ren och skär lathet också, tror jag. Men med en förkylning som aldrig ger med sig känns det bra dumt att satsa på det där klippkortet just nu. Kanske kan vi ta det lite längre fram.

Annars är planen att börja med boxningen till våren istället, när vårkurserna startar. Köper man då ett terminskort kan man träna hur mycket och ofta man vill, inklusive alla övriga aktiviteter utöver boxningen.

Nu har badhuset öppnat igen, och jag och Murke ska kolla upp priser. Jag har bestämt mig för att börja simma tillsammans med Fröken Bitter i vår när jag förhoppningsvis flyttar till Sundsvall, och det skulle vara bra om jag kunde få ett litet försprång här hemma först. Men jag har ingen som helst koll på priserna, så det återstår att se vad det skulle gå på.

Enda kruxet på träningshimlen är det där om att simning sliter på håret. Hallå, hur gör jag då? Mitt hår är ju min ögonsten och att det ska ta stryk känns helt befängt. Men en mössa känns kanske snäppet värre. Usch, vilka problem jag har.


image145            image146



Nu ska jag sticka upp och kolla till sjuklingen i stallet. Förhoppningsvis har han piggnat till lite. Imorgon blir det heldag med pluggande. Egentligen skulle jag och Stockholmsfjollan sköta pluggandet tillsammans, men med tanke på att jag har feber, är förkyld och att Ville inte mår bra känns det bäst att stanna hemma under dagen.

Klockan är halv fem, tidig morgonpromenad kan man alltså kalla det. Hurtigt värre!

Kommentarer
Postat av: nika

OJ...krya på dig i oktoberrusket

2007-10-30 @ 13:54:42
URL: http://simonslane.blogspot.com/
Postat av: Sandra

Vad härligt att simma, om jag ändå kunde få tummen ur och ta mig till gymmet någon dag :P Varför inte använda en sån badmössa som alla tanter har? ;) Vad har hänt med hästen?

2007-10-31 @ 11:08:09
URL: http://sandralundin.webblogg.se
Postat av: elin

Var stolt och bär mössa! Det är coolt. Prova dock inte att headbanga i badmössa det ser och känns förjävligt ut. Såg att du ska skriva C-uppsats. Är det inom Mkv? (håller på med min egen) Kände igen böckerna nämligen, iaf Gripsrud och Jansson. Har bägge två så fint stående i bokhyllan.

2007-11-06 @ 15:12:22
URL: http://elinqvale.blogg.se
Postat av: Rebecka

Fin boxningsbild du har hittat, det var ett tag sedan man såg den..

2009-08-08 @ 12:27:04
URL: http://rebeckanyberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...