Den bäste av dem alla

Jag vet hur mycket jag tjatar om honom, men faktiskt så är det nödvändigt. Peter Forsberg är magisk. Att se honom spela hockey är ren magi och det finns inget som slår det. Det är det absolut mäktigaste, vackraste, bästa och mest magiska som finns och han är värd alla positiva ord som skrivs om honom.

Ingen kan överglänsa alla andra så som han kan. Han har allt. Den hockeymentaliteten, vinnarskallen och segermoralen han har i överflöd har gjort honom till den bäste av dem alla. Lägg därtill hans fantastiska händer, magiska ögon och split vision, mästerliga balans och enorma kreativitet och spelfantasi så får man fram de där gudomliga passningarna som bara han kan lägga och hela den magi han briljerar med. Han kan göra saker på isen som ingen annan kan. Hans balans ger honom möjlighet att vrida och vända och han är alltid ett steg före alla andra. Dessutom är han en grym tvåvägsspelare som tar stortt ansvar över hela banan. Det självförtroendetet han har på isen, de ögonen, de handlingarna! Han är helt... Sanslös!

Tillsammans med hans enorma kärlek till hockeyn, den enorma vinnarskallen, tjurskalligheten och ödmjukheten han uppvisar gör honom ännu större. Han har ingen svaghet Han är så komplett det bara går. Även om han inte är världens starkaste och snabbaste skridskoåkare och inte har det bästa (slag)skott som går att uppbringa, så ligger han så mycket högre upp än alla andra tack vare sitt magiska spelsinne och förmåga att alltid kunna skapa konstruktiva lösningar. Han hittar pass som ingen annan skulle klara av och han får saker som andra inte skulle drömma om att våga sig på att se enkla ut.

När Kung Forsberg är hel och skadefri finns ingen som kan mäta sig med honom. Han spelar i en helt annan liga, en helt annan division.

End of preach

image136

Kommentarer
Postat av: Emma

Härligt, då blir det många MODOiter på ståplats. Hoppas på ännu fler! :D

2007-10-30 @ 18:23:34
URL: http://courageo.blogg.se
Postat av: Linda

Man kan skriva hur mycket som helst om Kung Forsberg, orden räcker inte till för hur bra han är!
Härligt med tre poäng idag, och att Färjestad fick stryk ;)

2007-10-30 @ 22:07:43
URL: http://persson86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...