Det finns en gud trots allt

Jag får se MODO-Skellefteå och slipper lyssna på webradion, för en gångs skull.

Bara det här är ju ett bevis på att Gud heter Peter Forsberg.

2-0 nu och det ser bra ut för MODO. Däremot såg det inte bra ut när Andreas Salomonsson låg på isen och bloden sprutade. Usch, sånt är alltid jobbigt även om det ofta ser värre ut än vad det är.  Min gissning är dock att Linda just nu är utom sig av oro och helst av allt hade velat leka sjuksköterska åt Salle nu.

I övrigt undrar jag bara om det inte skulle ha blivit matchstraff för den incidenten? Jag menar, Salle blev ju skadad och det verkar ju betyda matchstraff nu förtiden? Men det kanske inte gäller om det är en MODO-spelare som blir skadad?

Kul att Per Hållberg nu har satt sitt första mål för säsongen, och Magnus Wernblom fortsätter leverera igen. Det är helt orimligt kul att se Mr MODO visa vilken kung han är, match efter match. Han har knäppt skeptikerna som tyckte han var slut och för gammal på näsan flera gånger om nu och jag är säker på att han kommer fortsätta vara gud värd.

---

Imorgon blir det föreläsning, och jag fick just veta att jag ska infinna mig klockan 13-15 och att morgonen innebär frivillig handledning och inte föreläsning som jag trodde. Som vanligt har jag ingen koll på någonting, och jag har tur som har Joanna som ringer och säger åt mig. Annars hade det slutat med att jag gick upp klockan 05.00 imorgon för att gå på föreläsning mellan klockan 08-11 som jag trodde var föreläsningens tid. Och att gå upp klockan fem och sedan komma till universitetet och märka att det bara är handledning som jag ändå inte har någon tid planerad för hade gjort mig sjukligt bitter i över en veckas tid. Och det vill vi ju för allt i världen slippa.

---

Kom igen nu MODO! Fem mot tre nu. Nu sätter vi ett tredje mål.

Kommentarer
Postat av: Sara

hehe Modo-fanet;)

2007-10-22 @ 21:09:38
URL: http://slope.blogg.se
Postat av: Linda

Jag är orolig! Speciellt när de säger att han har fått en hjärnskakning....och det är inget att leka med :/ Jag tror faktiskt att jag skulle behöva leka sjuksköterska åt honom ;)
Härligt att det blev vinst igår och Karols kullerbyttor ger glädje! Han blir bara bättre och bättre. Kul var det även att se att spelet fungerade bra igår. Nu hoppas vi att det fortsätter i samma stil! Forsberg på isen igår innan matchstart, det var kul att se :)

2007-10-23 @ 10:23:44
URL: http://persson86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...