Krångel med designen, hjälp tack!

Jag jobbar vidare med att ändra bloggdesignen, och just nu är det headern jag trixar med. Den blonda Häxan har fixat den åt mig, och jag är supernöjd. MEN, givetvis är det ett stort men i det hela.

Jag hade hoppats att content och side (själva områdena för blogginläggen, länkarna, arkivet med mera) skulle hoppa upp och hamna just under headern, men så blev det inte. Som ni kan se på bilden nedan blir det massor av vitt nedanför headern samt på sidorna.





Någon som vet hur man kan fixa det?

Headern slutar alltså egentligen i höjd med texten "Mrs. Forsberg, blicande sportjournalist och ekvilibrist" samt bilderna. Jag skulle vilja att cintent och side börjar strax efter headerns slut, så det vita mellanrummet försvinner.

Dessutom, går det att på vanligt hemside-manér få länkar uppe under headern? Alltså på en vertikal linje? Jag skulle vilja att bloggkategorierna fanns med även där uppe. Någon som vet om det går, och i så fall hur man gör?

Och slutligen... Går det att ändra rubrikerna i content och helt gör om dem? Det vill säga bara till vanliga rubriker utan den blå "boxen" de står i just nu? Utan att ändra i side? Byter man stilmall ändras väl även de i side, vilket jag inte vill.

Uppdatering 19.05
Hittade just hur man kan ändra rubrikerna så den blå "boxen" försvinner, men jag tror jag ska ha boxarna kvar.

Nu fick jag till lite vitt i överkanten också, så man slipper det stora vita mellanrummet mellan headern och content/side. Paint, det är grejer det!

Men, bakgrund, det är ett jäkla gissel det.

Nu blir det hockey och sedan Desperate Housewives!

Kommentarer
Postat av: Mia Ohlsson

Hej, såg på din gamla blogg att du ville läsa mediepraktik men att du uppfattat att den inte går under våren 08. Det gör det! Bara så du vet!
Hälsningar
Mia Ohlsson, kursansvarig

2007-10-10 @ 09:53:46
Postat av: Emma

Jättesnygg header! =)

2007-10-10 @ 17:31:45
URL: http://courageo.blogg.se
Postat av: Linda

Jag gillar med headern, riktigt snygg måste jag få säga :D

2007-10-10 @ 19:54:45
URL: http://persson86.blogg.se
Postat av: sassa

tycker d blev jättebra nu d senaste=)
blev fint med svart ram runt headern o bakgrunden va fin

2007-10-10 @ 23:38:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...