Läsvärda bloggar

De här bloggarna försöker jag läsa varje dag, och jag tycker ni ska ta er en titt på dem:

(Utan inbördes ordning)

Fröken Bitter Min kära vän Fröken Bitter bloggar sällan men ack så bra. En blandning mellan hennes tankar, funderingar och känslor tillsammans med hyllningar till hennes eget blonda hår samt klockrena citat från Tjuvlyssnat. När Fröken Bitter bara vill är hon en av de roligaste människor jag vet och då och då glimrar hon till och låter det avspeglas i bloggen.

Stockholmsfjollan Även det en av mina käraste vänner. Skriver bra och intressant om sitt liv men bloggen blir stundtals lidande på grund av ointresse/tidsbrist/dum webkabel och man kan därför få vänta länge innan ny uppdatering sker. Fjollan skriver om det som intresserar henne och hon gör det bra. Rolig och skön, helt enkelt och kan uttrycka sig väl. Sweeeeet, som Fjollan skulle sagt. Minus dock för att bloggen är tom på hyllningar till mig.

Linda Supertrevlig och rolig tjej med hjärtat på det rätta stället! En vän som delar min kärlek till MODO och Peter Forsberg. Linda har bra smak och delar sitt hjärta lika mellan Foppa och Salle. Ingen är så fräck som Linda, ingen är så lyckosam (eh... TAR sig lycka) som Linda och ingen är så rolig som Linda när hon sätter fart i 190 mot MODO-spelarna. Bloggar om hockey och livet i allmänhet. Uppdaterar ofta samt skriver intressant och roligt.

Emma Precis som Linda här ovan är även detta en supertrevlig och rolig tjej med hjärtat på rätt ställe. Spelar hockey och lever för svenska hjältarna MODO Hockey. Har Per Svartvadet som Gud på samma vis som jag har Peter Forsberg. Skriver om hockey och livet i allmänhet och är duktig på bloggdesign. Ändrar ofta bloggens utseende och gör superba guider för hur man själv ändrar designen.

Egoina Tokrolig dam med ironi till tusen som har uttrycket "Ta det med en nypa salt" som underrubrik. Inläggen består av diverse olika vardagsämnen som spetsas med ett ton ironi och en tesked gnäll över Burger King. Alltid lika rolig att läsa!

Anna Hockeybrutta med sjärlvironi och härligt lagom kaxighet som sitt bästa vapen. Skriver riktigt bra och kan sina saker. Håller visserligen på Sveriges värsta lag (nåja, ett av dem) men hamnar på plus tack vare sin underrubrik a´la "Sportintresserad chick med förkärlek till svettiga män i utrsutning" samt kärlek till Peter Forsberg och känsla för riktig hockey. Skriver alltid roligt och fräckt, vare sig det är om hockey, fest eller roliga dialoger.

Therese Ytterligare en hockeybrud som har full koll och då särskilt på HV71. Även här är det alltså fel lag, men kan man hockey och har känsla för bra och välspelad hockey samt välspelande spelare så ursäktas man trots att hjärtat inte slår för MODO. Har storkoll på HV, uppdaterar ständigt och skriver bra. Är ärlig, rättfram och ödmjuk inför andra lag.

Sandra Bloggar om sitt liv med allt vad det innebär. Plugg, vänner, fest, shopping, TV-serier och allt däremellan. Uppdaterar oftast kontinuerligt och skriver på ett roligt och trevligt sätt. Har bra smak och sätter alltid ihop fina outfits. En trevlig och rolig tjej som har en väldigt fin bloggdesign.

Sara "Hockey-Sara" som skriver om det som berör henne och skriver otroligt bra. Intressanta och tänkvärda inlägg som inte bara är trevliga tack vare ett otroligt bra språk utan också då det är intressanta ämnen och tankar. Uttrycker sig bra och är trevlig och rolig.

Fredrik Stort Fredrik Wikingsson-fan som dessutom kanske har både en eller fler likheter med idolen? Skriver riktigt, riktigt bra och borde satsa på ett yrke som journalist eller liknande. Har många bra åsikter (även om jag aldrig kommer förstå hans hat mot Expressen) och utrycker sig bra. Att han har bästa möjliga musiksmak (med Springsteen som Gud) gör hela bloggen ännu bättre.

Angelica Tjej från Dalarna som skriver riktigt, riktigt bra även hon och har en skön journalistisk prägel på sina texter. Gör bra artiklar och bloggen är mysig, lättläst och intressant. Uppdaterar ofta och väljer intressanta ämnen vilket gör den väldigt läsvärd och trevlig.

Dr Jeep Tokrolig terrorist som levererar humor, ironi och satir på hög nivå. Har man riktigt tur visas inlägg om dagens outfit och det är Schulman-klass på det. Skön tjej med väldigt roligt och personligt språk.

Käthes modeblogg Jag är inget fan av modebloggar annars, men Käthes blogg är riktigt bra. Hon skriver bra inlägg och hennes recensioner är alltid intressanta att läsa. Ger tips om dverse olika reor/rabatter på nätsidor och inläggen (och då särskilt recensionerna) är ständigt välskrivna.


Tidigare läste jag såklart också Alex Schulman och Calle Schulmans bloggar. Mycket bättre än så blir det liksom inte. Ironi, satir och förmågan att ständigt veta vad som ska locka läsare och framförallt få folk att reagera. Att läsa deras bloggar innebar alltid gapskratt och det är tragik på hög nivå att dessa inte längre bloggar.

---

Något min utsökta smak fångat upp är ju aldrig fel. Läs nu.


Kommentarer
Postat av: Emma

Åhh tack tack! :D:D:D Hinner jag så kanske inlägget kommer redan ikväll, vi får väl se. ;)

2007-10-18 @ 17:24:22
URL: http://courageo.blogg.se
Postat av: alexandra

hade tänkt o skriva in mig så man kanske kan få ett vik :P

2007-10-18 @ 17:58:18
URL: http://nalindra.blogg.se
Postat av: Linda

Du är för rolig Marie :D Du förgyllde min kväll nu! Tack så mycket för de varma, fina och roliga orden om mig :)

2007-10-18 @ 18:12:01
URL: http://persson86.blogg.se
Postat av: Sandra

Vad gulligt du har skrivit om mig! Ber om ursäkt för uppehållet, men hoppas att jag återfår mina bloggkrafter snarast! :)

2007-10-18 @ 20:49:10
URL: http://sandralundin.webblogg.se
Postat av: Therese

Åh, tack så mycket! Vad roligt att du tycker så. Det värmer verkligen. Din blogg tillhör absolut en av mina favoriter också, kikar in här flera gånger om dagen.

2007-10-18 @ 22:16:01
URL: http://blogg.aftonbladet.se/5326
Postat av: Anna

Åh, det var några fina rader du snickrat ihop. Jag tackar, bockar och fliker in ett "right back at ya". Din blogg är verkligen kanon - en skön blandning av hockey och skönhetsprodukter;)

2007-10-19 @ 15:42:18
URL: http://annalindback.blogg.se
Postat av: sassa

"min utsökta smak"?! hahhaha ja visst tjena. men d va bra bloggar=)

2007-10-19 @ 18:10:37
Postat av: Morran

Sassa: Jag har utsökt smak. ;)

2007-10-21 @ 03:19:47
URL: http://www.mrsforsberg.blogg.se
Postat av: Beth

Kul med bloggtips - skall jag genast kolla in! (:

2007-10-21 @ 18:37:01
URL: http://bettebett.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...