Reese Witherspoon

Igår frågade jag mig själv om jag hade någon stilikon eller inte, och jag har fortfarande inte kommit på om så är fallet. Däremot har jag kommit på att jag har någon som kan ses som något av en stilikon om man ser till helheten och inte bara klädvalet.

Reese Witherspoon


 

image130

Snyggast. Till och med, hör och häpna, snyggare än Peter Forsberg.


Ska jag välja en ung och kvinnlig person som någon slags förebild så blir det hon. Jag älskar henne! Inte alls som med Peter Forsberg och alla andra dessa förebilder jag har, men likväl så är Reese väl värd en plats på min piedestal. Långt nedanför Kung Forsberg och James Arness/Zeb Macahan, förstås, och en hel rad andra men högt upp det kommer hon.

Hon är dessutom den enda på denna piedestal som skulle kunna fungera som min stilikon. Ska jag vara ärlig har jag ingen större koll på hur hon klär sig när hon är just Reese och inte June Carter i Walk The Line, Elle Woods i Legally Blonde eller Melanie Carmichael i Sweet Home Alabama, utan just sig själv. Men däremot vet jag varför jag älskar henne. Hon är otroligt kunnig och begåvad och en helt fantastisk skådespelerska med ett enormt driv som få andra har. Hennes underbara charm gör henne helt omöjlig att inte tycka om, och hon är därför min självklara favorit av unga, kvinnliga "kändiskändisar".

En person som är så omtyckt blir det därför lätt att hämta inspiration gällande klädvalet, och Fröken Reese får därför ses som min stilikon.

Dessutom, så är hon lika lång som mig. Så vi har alltså inte bara den underbara charmen och den ständiga gladheten gemensam, Reese och jag. Eller vad säger ni, Stockholmsfjollan, Den Blonda Häxan och Fröken Bitter?

image136



Kommentarer
Postat av: Sandra

Hon är så himla söt! Enorm ustrålning och verkar helt enkelt som en jättego tjej ;)

2007-10-22 @ 21:28:16
URL: http://sandralundin.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...