"Tjena grabbar, är det OK om jag hakar på er träning?"

Glädjeämnet nummer ett är att Peter Forsberg nu ska gå på is och se om högerfoten fungerar som den ska. Förhoppningsvis ger första ispasset det besked Kung Forsberg vill ha, nämligen att foten sitter där den ska i skridskon och fungerar bra.

Första ispasset kommer att ske senare under veckan, och det kommer bli med MODO han testar sig fram. Ja, om han får vara med MODO och träna, vill säga.
- Jag hoppas att jag får vara med Modo och ska snacka med dem senare i veckan om det finns plats för mig på träningarna, säger Peter Forsberg till Gunnar Nordström och Expressen i denna artikel.

Ja du, Kung Forsberg. Jag tror nog inte du behöver oroa dig för att det inte görs plats för dig på träningarna. Det ska nog inte vara några problem på den fronten.


image77



Marcus Jonasén trummar på. Nyförvärvet gör bra ifrån sig och gårdagens matchavgörande mål mot Brynäs var det tredje från hans klubba på totalt fyra matcher. Att kung Niklas Sundström assisterade var förstås ingen skräll det heller. Victor Hedman fortsätter visa varför han kallas Sveriges största backtalang, och de övriga kungarna verkar ha vaknat upp från lördagens misär. Gårdagens vinst känns som ett stort steg framåt. För att använda sig av Fredrik Anderssons ord:
- Jäkligt skönt, nu är vi på banan igen.

---

Essän är inlämnad, och jag är lika pluggstressad som innan den lämnades in. Kompletteringar på den känns lika självklart som att Peter Forsberg är Gud.

Ikväll blir det antingen hockey eller Desperate Housewives. Ett skapligt svårt val, men jag tror jag väljer hemmafruarna (och Tom) före att sitta i en kall ishall och huttra.

image1




Kommentarer
Postat av: Emma

Ja visst är den snygg! :D Slapshot så det smäller om det! ^^
Tack så mycket! Så himla kul att de kommer till användning! =)
Stod du i klacken i lördags? =)

2007-10-02 @ 16:35:34
URL: http://courageo.blogg.se
Postat av: blondinen

haha ja så hette de ja ;) vi drar fredag efter lunch nångång, så de blir kanon ;D klart du ska fixa så du kan festa osv, ja menar.. om blondinen är på besök i ARVIKA (!) av alla ställen, då kan du inte missa de ;) moaha! mja, får du henne o komma dit så, visst :D

2007-10-02 @ 17:45:18
URL: http://deluxee.blogg.se
Postat av: erika

hoppas foppa spelar i modo så kan DU åka och kolla på honom hur mycket som helst!

2007-10-02 @ 17:45:21
Postat av: Linda

Äntligen lite positiva vibbar från både MODO och Forsberg, sådant gillar vi :D

2007-10-02 @ 17:53:51
URL: http://persson86.blogg.se
Postat av: Emma

Han är så välkommen så! ^^ Höll utkik efter honom i arenan i lördags, men icke. Mamma & pappa Forsberg var däremot där. ;)

2007-10-02 @ 18:30:38
URL: http://courageo.blogg.se
Postat av: Sandra

Nej, jag beställde faktiskt inget ;)

2007-10-02 @ 22:37:55
URL: http://sandralundin.webblogg.se
Postat av: sassa

desperate e bäst! bra val att ta d före hockeyn;)

2007-10-02 @ 23:22:01
Postat av: Sara

hej! trevligt att du hittat min blogg, stämmer bra att jag både spelade ihop lite med din bror och gick i samma klass 7-9. sara

2007-10-03 @ 00:27:15
URL: http://slope.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...