Allt är så billigt på nätet

Så fort jag ser något på en nätsida som jag vill ha, så tycker jag alltid priset är ruggigt lågt. Nu trillade jag över en väska på underbara Asos och givetvis väcktes mitt ha-begär. Men är den egentligen så himla billig? I alla fall inte med tanke på att jag redan har väskor i överflöd och borde lägga mina slantar på annat.

Men, bara så ni vet. Jag önskar mig den i födelsedagspresent. Ja, den också. Som om det inte redan fanns nog med önskningar.

Vilken färg vet jag inte riktigt. Finns i svart, grå, lika och senapsgul, och det är den lila eller svarta som lockar mest tror jag. Lila är nog ändå valet, just för att det skulle vara roligt med en uppiggande färg. Fast den senapsgula är också snygg...Svart har jag ju redan flera väskor som är. Nej, lila är snyggast. Döm själva.


image51image52
image53


372 kronor är i alla fall priset. Och det är ju... ruggigt billigt.

För övrigt undrar jag när Asos tänker uppfylla min önskan och ta hem mer ur Ole Henriksens sortiment så det blir lite ordning och reda. De flesta Ole-produkter är ganska mycket billigare än här i Sverige, och jag tror man skulle tjäna på att beställa från Asos trots fraktkostnaden.

Dessutom skulle det knappast skada om de valde att ta tillbaka de olika märkeskategorierna de hade förut. Då slipper man traggla igenom en massa produkter man inte alls är intresserad av. Det borde finnas en möjlighet att gå direkt till det märke man letar efter.

image9

Har missat förra veckans Tjejsnack, så det får komma med nu istället.

Vecka 37

Ditt Internetliv

Hur länge har du surfat runt/funnits på Internet med en egen sida? Egen sida kanske 2-3 år... Surfat runt i kanske 4-5 år.
Vilken/vilka webläsare använder du? Internet Explorer
Vilken typ av sidor besöker du oftast, vilka är dina favoriter? Nyhetssidor, hockeysidor, bloggar och forum. Favoriterna är för många för att orka listas här.
Hur ofta kollar du dina mail/din gästbok etc? Minst en gång om dagen.
Finns du på någon community eller något forum, vilken/vilka? Om inte, varför? Ja, två hockeyforum/sidor och ett hästforum.

Vecka 36

I bakgrunden
Vad har du för startsida när du öppnar Internet, och varför just den? Msn. Jag har den inte av egen fri vilja, utan för att den självmant hänger sig fast där och inte går att ändra.
Vad har du för skrivbordsbakgrund i din dator, och varför just den? Kapten Per Svartvadet som kysser Le Mat. Anledningen är enkel: Jag blir tillfredsställd både psykiskt och fysiskt för år framöver bara av att se på bilden under en ynka mikosekund. Jag älskar den känslan.
Vad har du för bakgrundsbild i din mobil, varför just den? Om du inte har sån mobil, vad skulle du vilja ha, varför? En enligt mig riktigt bra fotograferad bild på Ulan. Elibgt andra ser det ut som om någon har misslyckats fota hästens huvud. Jag har den för att jag tycker den är dösnygg och för att jag varje dag påminns om hur söt den hästen är när han sticker mulen i mobilen.
Vad ser du om du tittar ut genom närmaste fönster? Mörker. Tittar jag noga ser jag att grannen ser på TV.
Vad hör du för ljud i bakgrunden? Chers If I Could Turn Back Time på repeat.

Nåväl, sängen med SOLO nu tror jag. Gonatt!

image1


Kommentarer
Postat av: sassa

åh! både den lila o gula skulle ja vilja ha=) men nästan 400 för en sån väska tkr ja känns jävligt mkt faktiskt

2007-09-13 @ 12:25:45
Postat av: Morran

Ja, egentligen är det det. Hade jag sett den i en affär hade jag tyckt det var alldeles för mycket men på nätet känns allt så billigt. Tyvärr, haha. Men jag funderar på att klicka hem den lila lite senare i höst om den finns kvar. Ska kolla lite på vad frakten går på också, blir ju en del från asos.

2007-09-14 @ 15:20:13
URL: http://www.mrsforsberg.blogg.se
Postat av: Sandra

Haha aa eller hur ;) Klockrenaste kommentaren! Snygga väskor :)

2007-09-14 @ 16:14:43
URL: http://sandralundin.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...