Ännu mera pluggande

En föreläsning hade jag denna veckan, och den blev det inget av med. Lyckat värre. Nåja, förhoppningsvis ska jag läsa ytterligare en extra kurs i höst. Utöver Medie- och Kommunikationsvetenskap C och Journalistik A ska jag antagligen också läsa Medierna och etiken. Härliga 52,5 poäng alltså. Mer än vad man ska läsa, men det ska vad jag hört inte vara några problem vad gäller CSN och liknande.

Frågan är bara om jag orkar det? Nåja, jag har bestämt mig för att ta tag i pluggandet och fixa detta nu. Imorgon ska jag sätta mig och läsa hela dagen samt påbörja lite inöfr grupparbetet och forskningsessän vi ska skriva. Planen är att fixa de två första delkurserna i MKV och samtidigt försöka klara av Medierna och etiken redan nu, så jag har den klar när Journalistik A och C-uppsatsen drar igång. Det ska nog ordna sig.

Dessutom kommer Mediepratik I+II gå till våren, och eventuellt kan jag då läsa vårterminens första tio veckor här i Karlstad för att sedan flytta norrut till Sundsvall och läsa där under resterande halvan av terminen. Det skulle innebära att jag får läsa tre kurser jag verkligen vill, och som känns vettiga, istället för två jag vill och en jag läser bara för att det ska gå ihop.

***
Något jobb verkar det inte bli i helgen, men förhoppningsvis drar jobbandet igång mer längre fram när hockeyn drar igång. Dessutom har jag blivit tillfrågad om att sköta matchrapporteringen för AHC i vinter. Det gör jag gärna. Dels för klubbens skull och dels för min egen. Ju mer skrivande, desto bättre.

Nya SOLO kom idag också. Underbart! Imorgon kommer förhoppningsvis även Cosmo, så nu känns veckans läsning räddad.

image1


Kommentarer
Postat av: sassa

haha varför plugga så mkt:p solo detta numret måste ja oxå ha. fick man me nån kul present? hihi

2007-09-13 @ 12:26:55
Postat av: Morran

Japp, man fick ett rouge med. Har inte provat det dock, men SOLO:s grejer brukar vara ganska bra faktiskt tycker jag.

2007-09-14 @ 15:21:06
URL: http://www.mrsforsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...