Jag skulle tvingas neka Peter Forsberg en korv med bröd

Fredagkväll, och jag sitter här och har absolut inget alls att göra. Det är sällan jag har tråkigt, men så är det nu. Jag är, och har länge varit, sugen på att gå ut men det blir ju inget av eftersom jag är utfattig. Totalt utfattig. Nåja, utfattig kanske är fel ord, men min ekonomi tillåter just nu inga som helst utsvävningar. Budgeten är spänd in på sista öret och jag kan därför inte unna mig ens en enda multivitamindryck.

Ja ärligt talat, om så Peter Forsberg ringde mig nu och frågade om jag kunde betala en korv med bröd åt honom för att han hade blivit bankrutt, så skulle jag tvingas säga nej. Om det skulle hända skulle jag nog helst av allt också vilja dö, så jag hoppas han inte ringer. I alla fall inte för den sakens skull.

När man har tråkigt har man dessutom all tid i världen att vara lite extra bitter. Stockholmsfjollan, hon får minsann äta gratis tacobuffé på Blue Moon Bar hon. Men jag, jag får minsann inte ens gratis pizza på skruttpizzerian här hemma. Till råga på allt, inte nog med att den inte är gratis, den har dessutom blivit allt annat än god. På den gamla goda tiden, då var pizzan här hemma världens godaste. Nuförtiden är det världens vidrigaste. Helt och hållet värdigt en hel kvälls bitterhet, alltså.

---

Den fortsatte helgen har inte heller den något uppmuntrande sken över sig. Plugga, plugga, plugga är ledordet. Det ska läsas en bok på engelska med det spännande namnet Media Studies A reader som är på lika spännande 900 sidor samt det i jämförelse "lilla häftet" Globalisering - kommunikation och modernitet som är på ynka 200 sidor.

Ja, jag har all rätt i världen att tycka det känns förjävligt.

Nåväl, lite kul ska det ändå bli att träffa Murke och Piggelin på söndag. Den sistnämnde åker ju trots allt till Portugal på måndag och förväntas bli borta ett halvår-ett år (kanske mer) så jag kanske borde rycka upp mig och vara på något bättre humör när jag ska ta avsked av henne. Men, det där med att bete mig på ett visst sätt för att glädja någon annan, det är ju inte riktigt min grej kanske. Så vi får väl se hur det blir.

---

Avslutningsvis rundar vi av med att totalsno ett inlägg från Fröken Bitter:

Det finns en tid och en plats för allt...

IKEA, Sundsvall
Man ~60:
Oj, nu hugger det till sådär i hjärtat igen.
Kvinna ~60: Men nej, inte nu när det är så spännande och vi har så roligt. Kan inte du få dina hjärtattacker när vi har tråkigt?

Källa: www.tjuvlyssnat.se

Adjöss.

image1



Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha, älskar tjuvlyssnat! :) Om jag ska vara ärlig så tyckte jag faktiskt bättre om din andra bakgrund ;) Varför gör du inte en egen? :)

2007-09-15 @ 22:33:22
URL: http://sandralundin.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...