Killars (o)kunskaper om sex och tjejer

Mitt i vimlet av advertising och new media i min underbara tjockisbok ägnar jag mig åt lite annat också, förstås. Man vet inte alls om man ska skratta eller gråta, men jag skrattar i alla fall så jag vrider mig gul och blå.

"En kille (nej han var inte 12 år) trodde alla tjejer hade mens samtidigt, och tyckte det skulle vara bra om han visste när."

"Han trodde bland annat att tjejer hade noll känsel inuti slidan. "Hur fan tror du att jag kan komma när du är i mig!?" undrade jag då.".

"Har själv fått min asexualitet ifrågasatt både en och två gånger av killar i 18-22-årsåldern. "Men du blir väl tänd om vi har sex? Eller hur? Vi kan ju prova i alla fall, du kanske ändrar dig?". D'oh."

"Vissa killar tror att man är bättre på att rida i sängen bara för att man rider! Är det så kanske?!"

"Något annat killar verkar ha dålig koll på är vad en cellulit är, vilket passar mig utmärkt"

"Och sen dra fingrarna ut och in så fort som möjligt. Är ju nästan så att de kan börja brinna."

"... eller så blir man, utan förvarning, tilldelad ett klatschigt slag med handflatan på skinkan när man blir tagen bakifrån - för det älskar ju alla tjejer "

"Fast det värsta är väl ändå om de inte ens hittar munnen utan slafsar omkring överallt annars i ansiktet... Hade jag velat ha en våt tunga i ansiktet så hade jag väl hälsat på en hund?!"

"Alltså jag har träffat en kille som var tvärt om, det var olidligt spännande! Jag är ganska duktig på att lära dom att kyssas som folk. Men den här... Alltså jag tvivlar på att han hade någon tunga."

"För några år sedan när jag jobbade natt så sjönk nivån på skämten. Det ena ledde till det andra och vi kom in på ämnet klitoris. Det visade sig att bara två av mina manliga arbetskamrater (12st sammanlagt den natten) visste var klitoris satt. Så, jag och de övriga två ritade upp ett kvinnligt underliv på whiteboardtavlan och hade fem minuters utbildning  Det roliga var att alla satt som tända ljus och ställde helt allvarliga och uppriktiga frågor  Åldern på dessa killar var 20-35år."

"En annan fin: Killar som juckar på som jävla duracellkaniner i dubbel bemärkelse. Det går fort som satan och slutar aldrig. Att sen Amy Diamond's "What's in it for me" spelas i bakgrunden kan inte göra saken tydligare..."

Hon: "Ska vi knulla?"
Han: "Är du våt då?"
Hon: "Nej..."
Han: "Säg till när du har blivit det då"
Hon: och gick utan ett ord därifån.

"Haha nej den har jag med sluppit, dock har jag råkat ut för varianten som man fått styra rätt om man inte ville få satsen typ på låren för han var en kandidat i 4 sek klubben.. så hittade han inte rätt direkt var det kört
GUD vad jag är glad att det inte blev nåt långvarigt "

---

Finns liknande citat från killar så skulle antagligen det vara rolig läsning det också. Men det förstås, vi tjejer är väl knappast lika tokiga?

Nu åter till att läsa om reklamkampanjer för Levi´s och brylkräm. Perfekt lördagsunderhållning.Nästan lika bra som citaten ovan.

image1



Kommentarer
Postat av: sassa

hahhahahahah fy fan va d där stämmer!!

2007-09-18 @ 19:07:23
Postat av: murke

:rofl:



2008-12-13 @ 23:19:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...