Nya stövlar och planering av möbelinköp

Häromdagen kikade jag runt lite på Ellos hemsida för att se om det fanns något jag ville ha eftersom det var 50 procent rabatt på en valfri vara. Valet föll till slut på ett par stövlar samt en lång top.

Stövlarna fick jag för 199 kronor tack vare halva priset-erbjudandet och toppen gick på 79,50 kronor (kampanjpris). Till det priset var det riktig bra grejer faktiskt. Även om det var lite väl mycket cowboy-stuk på stövlarna för att det ska vara riktigt tip-top. Men vad gör man när man inte kan låta bli att handla bara för att det är billigt?

image63 


image65



Men jag får nog se till att ordna så inte jeansen blir bubbliga och putar ut. Det kan vara en fördel. Eller födel och fördel. Mer åt det livsnödvändiga hållet.

Erbjudandet om halva priset på en valfri vara tycks finnas kvar till 27 oktober. Passa på om det är något ni vill ha!

---

Dessutom var jag inne på Jysk för att titta lite på databordet jag varit lite småintresserad av. Jag behöver ett databordet till dess att jag flyttar till Sundsvall, och det såg riktigt bra ut och är dessutom alldeles för billigt för att jag ska låta bli. Jag hoppas bara att det går att måla om det till svart, annars blir det illa. Men vad gör man när man inte kan låta bli att handla bara för att det är billigt?

 

image64



Nu blir det stallet och sedan TV. Bara en dag kvar till säsongspremiären av Desperate Housewives dessutom. Oh my!

image1



Kommentarer
Postat av: Emma

Oj tack så jättemycket! :D Kände att nu när Elitserien snart drar igång måste jag ju ha en hockeydesign. ^^
Snygga inköp btw! :D

2007-09-17 @ 20:10:01
URL: http://courageo.blogg.se
Postat av: Sandra

Jag brukade leta runt på olika blogar för att hitta en snygg bakgrund, men sen tröttnade jag och gjorde också en egen :P snygg topp :)

2007-09-18 @ 13:19:22
URL: http://sandralundin.webblogg.se
Postat av: sassa

snygga stövlar ju=) för d priset va d ju kanon! fast d fanns ju svarta oxå. d hade ju passat bättre kunde du matcha väskan=)

2007-09-18 @ 19:10:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...