Seger i premiären tack vare nyförvärven

MODO gjorde vad de skulle, vann på hemmaplan mot Djurgården. Så mycket mer än en vinst och tre sköna poäng var det dock inte. Stundtals var spelet långt ifrån bra och intensitet och skärpa saknades hos många. MODO visade dock upp sin goda lagmoral och redde ut situationen. Inför tredje perioden stod det 2-4 och det var då MODO satte fart på grillorna och visade upp den där vinnande egenskapen - att kunna ta hem matcher där man ligger under.

5-4 blev slutresultatet och Marcus Jonasén var riktigt, riktigt bra. Två mål i premiären och han verkade verkligen gå in för att kämpa hårt. En riktig slitvarg som sägs ha tagit över Hasse Jonssons roll som träningsgalning nummer ett. Konkurrens på det viset ser jag gärna! Övriga mål stod hans kedjekompisar Jari Tolsa och Fredrik Warg för, samt vår älskade hemvändare  Magnus Wernblom. Tolsa, Warg och Jonasén verkade riktigt heta och fungerade finfint tillsammans och var utan tvekan bästa formationen på isen ikväll. Herr Werner huserade med Andreas Salomonsson och Per Svartvadet, och Mr MODO fick sätta en balja i Powerplay efter pass från Salomonsson. 

Victor Hedmans eliteseriedebut vittnar om att den talangfulle backen kommer göra det tufft för motståndarna. Hedman spelade starkt och visar att han inte räds motståndarna. Trots sin ringa ålder visar han ingen respekt och han gick av isen med ett plus i plus/minus-statistiken och han kom också med i protokollet som den som assisterade fram Jonasén till sitt andra mål i matchen.


image76


Nu blir det läggdags. Essän går åt helvete och imorgon ska jag åka till Norrland med en packning som egentligen skulle behöva en egen tågvagn allra minst. Det är så lämpligt att jag är en person, och inte tre just nu. Sånt är lite bittert faktiskt.

Resväskan är proppfull, handväskan (kategori stor) likaså. Dessutom ska jag kånka runt på en bärbar dator som jag antagligen kommer få krupp på innan jag passerat Kil, samt Fröken Bitters ridkläder hon haft här sedan i våras. Jag lider med mig själv, det är faktiskt så.

---

Usch! Jag kommer glömma hälften! Men imorgon ska jag i alla fall träffa Den blonda Häxan på centralstationen, och det gör att jag känner mig helt olidligt underbart överlycklig.

image1




Kommentarer
Postat av: Linda

Hoppas du får det bra uppe i Norrland nu och se till att heja ordentligt på MODO-grabbarna på lördag, och speciellt på Salle för min del :)

2007-09-26 @ 21:58:06
URL: http://persson86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...