Veckans svåraste val

Inatt klockan 02.00 är det Fotbollsfruar på Kanal 5, och detta är en av mina absoluta favoritserier. Personer som tycker det är en lågbudget-smörja lyssnar jag inte ett dugg på, för detta är minsann underhållning av högsta klass!

Men nu har det uppkommit problem. Jag ska nämligen upp tidigt på måndagmorgon för att åka till universitetet och jobba på ett grupparbete. Med tidigt menar jag att jag ska gå upp cirka halv åtta, vilket i min värld faktiskt är ohedniskt tidigt. Problemet är dock att detta blir en smula sent trots att det är tidigt. Hade det varit hockey och att jag skulle vara på universitetet klockan åtta kunde jag ha gått direkt från hockeytittandet till att göra mig iordning och sedan ta tåget till Karlstad, men Fotbollsfruar är olämpligt nog slut klockan 03.00 och jag kan alltså inte gå direkt till tåget då. Egentligen skulle det vara bra om jag kunde somna och sova några timmar, men det går ju inte. Då kommer jag aldrig upp halv åtta.

Alternativet är attlså att se Fotbollsfruar och sedan sitta uppe från 03.00 till dess att bussen/tåget går klockan 9.00, och ha dötråkigt alternativt att somna och missa tåget ändå, eller att inte se Fotbollsfruar alls utan att istället sova.

Jag borde sova, men Fotbollsfruar är Fotbollsfruar, trots allt. Det är ett ruggigt svårt val.


image62



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...