2-1 och 2-2 i matcher

Både Colorado och Philadelphia vann inatt, så det är idel glada miner här. Lägg därtill att snön är nästintill bortsmält och att det är superväder, så känns det som att jag inte har något att klaga på idag. Bara en sådan sak!

Kung Forsberg stod över tredje perioden inatt och det gjorde jag också. Visst, hockey är hockey, men jag var för trött och kände att det nog skulle gå vägen så jag slumrade till efter mittperioden. Jag hade en ganska trevlig dröm. Murke berättade att hon skulle göra ett könsbyte och att hon dessutom skulle börja äta kött.


Nåja, nu är det dags att sticka iväg. Har just kommit hem från universitetet, slängt i mig en Gorbys (observera! Första sedan jag flyttade hit!) och nu blir det ridskolan i Timrå igen. Idag tror jag det är hoppning på schemat. Inte för mig dock. Jag ska sitta på läktaren igen och vara avundsjuk på Fröken Bitter och de andra. Fast å andra sidan tänkte jag skriva ett reportage om ridskolan till en skoluppgift, så jag lär ha fullt upp med det istället för att sitta där och jämra mig över att jag också vill rida.

image341


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...