Ett år sedan, 14 april 2007 - 14 april 2008

image350
Läs Lindas inlägg!



Ett år sedan nu. Tiden har gått helt ofantligt fort. För ett år sedan blev MODO Hockey Svenska Mästare. Absolut en av de allra lyckligaste stunderna i mitt liv, trots halsfluss och hög feber. Men ett SM-guld visade sig vara den bästa medicin som kunde uppbringas. Allt släppte när det stod klart att guldet var MODOs. Shit. Ofattbart! Till och med min bror grät lite glädjetårar för min skull, tror jag. Åtminstone så vill jag tro det.

Jag ägnade dagen åt nedräkning och diverse vidskepliga förberedelser. Jag hade laddat länge med turtrosorna (alltså de där riktigt bedårande. De som inte kan användas under en vanlig seriematch utan bara vid såna här tillfällen...) och turstrumporna. De med fler hål än tyg i och som är lite för små egentligen. Sedan hade jag trotsat halsflussen och joggat lite. Min fina tomte satt där han skulle, allt var frid och fröjd. Sedan började matchen.

Sedan var det totalt lyckorus. Extas. Total hänförelse och exaltation. Ja, men ni vet. Minnen att leva på för alltid.

---

Idag... Ja då är inget likt den dagen. Jag är inte ens sjuk. Men, bara jag kommer igång lite mer så ska det firas ikväll och sedan ska det laddas inför möte nummer tre mellan Colorado och Minnesota. Kanske blir lite ES-hockey innan dess också.

---

Helgen då? Jo, skitkul helg. Men nu har Jojjo åkt. Lite skönt ändå. Ingen som tar fula kort när jag sover. Ingen som slår ihop händerna och säger: "Men! Källsorterar du?! Gud vad stolt Murke skulle bli!". Ingen som tycker jag är lat för att jag inte vill gå fyra kilometer för att se på innebandy. Ingen som somnar (och snarkar!) mitt i min monolog om Kung Forsberg och Colorados slutspel. Varför har just jag begåvats med vänner som gärna surrar om sig själv, men somnar när just Kung Forsberg kommer på tal? Jävla dåligt.

Men, söndagkväll var pissig i alla fall. Bra inledning på veckan, det är så det ska vara! Förresten blev det inget Stockholm. 18 kronor räcker inte till för sådana nöjen.

Nu ska jag lyssna på Thin Lizzy (igen) och försöka mig på att städa här inne. Eller åtminstone kanske gå ut med soporna.

Over and out.

image341

Kommentarer
Postat av: Emma

1 år! Ett helt år! Sjukt vad tiden går fort!

En sak är iallafall säker. Jag vill uppleva detta igen.

MODO HOCKEY I VÅRA HJÄRTAN!

2008-04-14 @ 16:16:25
URL: http://courageo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...