Otur Weinis, men du får göra det i MODO

Grattis till guldet HV 71!

Givetvis välförtjänta av guldet, och det var hockeyerotik på hög nivå att se herrarna lyfta Le Mat. Jag har för mig att jag någon gång (fler än en gång?) hävdat att Johan Davidsson är överskattad. Men, men, även jag har växt upp. Jag har alltså bytt åsikt i den frågan. Jaja, det var ett tag sedan, men jag tänkte bara informera om det. Det kändes som att det var på sin plats.


Att få se MODO vinna SM-guld var förstås en känsla i en helt annan division. Men ändå så är det härligt att se bucklan lyftas av andra lag också. Man får både rysningar, fjärilar i magen och en rad olyckliga och sura känslor. "Det skulle ha varit MODO!" Nåja, nu är det som det är och HV är som sagt värda detta guldet.


Mest fantastiskt i den här historien tycker jag dock Aftonbladets bild här nedanför är.



image352


Tänka sig. Man lyckades hålla de kliande fingrarna i styr och lät bli att lägga in ett H för att få till ett snitsigt GuldHVrål i Guldvrål. Imponerande.


I alla fall, ett sent grattis på grund av att blogg.se ska strula som alltid. Grattis HV, grattis Therese, grattis Pettsson, grattis Sofia och grattis alla andra HV-fans!


---


Fröken Bitter är bra. Efter att ha ringt henne tusen gånger under dagen så svarade hon helt ärligt på frågan om jag störde henne. "Nej då, inte mer än vanligt." Jag gillar folk som inte försöker vara trevligare än vad de egentligen är.


---


Hädanefter ska jag handla dagtid och i början av veckan istället. Storhandla fredag eftermiddag i panikhast innan matchen skulle börja är inte att rekommendera. Inte på Ica här i alla fall. Jag fick vackert stryka i princip allt jag skulle handla och istället köpa en massa spontanköp. Så nu har jag kylskåpet fullproppat med saker jag inte vill ha. Lyckat. Men vad som var mer lyckat var dock min förmåga att lyckas hålla mig från att handla något inne på Gina. Å andra sidan lämnade jag inte tillbaka den t-shirt jag skulle lämna tillbaka, så det kanske går jämnt ut.


Nu ska jag läsa Cosmo och VR och äta vindruvor! Sedan blir det läggdags.


Nej, det blir att äta fortsätta städa. Inte läggdags som det var meningen innan bloggen bestämde sig för att bråka igårkväll.

Tjing!

image341


Kommentarer
Postat av: Therese

Tusen, tusen, tusen tack!

2008-04-19 @ 23:00:15
URL: http://blogg.aftonbladet.se/5326

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...