Suck, suck, suck...

Spysjukan är borta och jag lever!

Trots förlusten. Förlust och förlust... Det var ett milt ordval. Seriöst, jag hade tänkt att inte kliva upp idag. Men som den optimist jag är så gjorde jag det i alla fall. 5-1. Sjukt. Förjävligt. 2-0 i matcher nu och om det inte vore för Flyers sköna vinst och utjämning till 1-1 i matcher så hade jag suttit och gråtit blod nu.

Och Johan Franzén. Någon måtta får det väl ändå vara på eländet. Finns det något värre än när spelare i motståndarlaget och hatlaget får in en helt galen formtopp när det lämpar sig som allra sämst från mina ögon sett? Nej, det gör det knappast. Nåja, kul för honom.

Jag såg fram emot den här kvartsfinalsserien, och trots att jag är den siste som ger upp hoppet om att Avs ska gå vinnande ur den här serien så känns det ju bittert nu. När det andra laget totaldominerar matchen, vinner med 5-1 och förstemålvakten lämnar kassen för andra matchen i rad (!) så känns det utan tvekan pissigt. Som den pessimist jag är så hjälper då inte Flyers vinst särskilt mycket.

---

Jag skulle vilja skriva ett citat på väggen. Jag älskar citat, är lite kär i bland annat Oscar Wilde och Mark Twain och kan ägna en hel vecka åt att sitta för mig själv och läsa citat efter citat. Men, vilket citat skulle kunna tänkas passa? Mitt förråd av favoritcitat är riktigt stort, och att välja och fatta ett beslut har aldrig varit min starka sida. Jag bad istället Murke agera hjälp i den stora frågan. Efter en hel rad med förslag bestämde hon sig därefter för att klassikern nedanför skulle bli utmärkt som det första jag ser på morgonen när jag vaknar. Även om mina favoritcitat brukar hålla lite bättre klass än så där, så får jag nog erkänna att det där skulle passa bra.

Pessimisten säger: Nu kan det inte bli värre!
Optimisten säger: Jo då!

Så, vad ska vi gissa på? 10-0 nästa match?

Nä, nu ska jag sätta igång med pluggandet igen och följa finalen från Göteborg. Gött!

image341

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...