When you´re feeling emotional...

image256


Jag har aldrig gillat sjukhusserier, annat än fantastiska Scrubs (men den kan väl ingen människa inte gilla), eftersom jag har svårt för blod och all typ av sjukdomar, kirurgiska ingrepp och hela sjukhusmiljön överhuvudtaget. Grey´s Anatomy har gått mig obemärkt förbi och jag har struntat i alla lovord och diverse tjat om att jag skulle ääälska Alex Karev, Cristina Yang och Miranda Bailey.

Men så, tack vare underbara SOLO och lite dötid upptäckte jag vilken underbar serie detta är. Nu, efter att ha maraton-sett första säsongen tillsammans med Murke samt sett inledningen av säsong två som just nu går på Kanal 5 är jag helt och hållet besatt av serien. Jag är fast. Jag går upp i atomer snart och kan inte få nog. Jag blundar visserligen när de kirurgiska ingreppen görs (fan vad svag jag är!) men i övrigt glor jag så ögonen nästan trillar ur.

Och framförallt: Jag ääääälskar Alex Karev, Cristina Yang och Miiranda Bailey! Alex är en riktig "Morran-man" och Cristina och Miranda är vad jag kallar... älskvärda. Man kan inte annat än fästa sig vid en person (karaktär) som säger en sådan här sak:

"When you're feeling emotional...
sometimes it's hard
to keep a level
head and consider
all the facts."
-Dr. Cristina Yang

Det kommer bli mycket serier för mig i vår. Greýs Anatomy, Desperate Housewives, Ugly Betty och nya Gossip Girl. Förväntningarna på den är skyhöga efter allt gott Linda berättat om den!

Nu ska jag skriva klart denna nyhetsnotisen som ännu inte blivit gjord. Inte för att det är betungande, utan helt enkelt för att jag inte har kommit mig för att göra det. Det får vara slut på latheten nu. Det klär mig inte.

image238


Kommentarer
Postat av: Linda

Greys Anatomy är en av mina favoritserier. Jag kollade inte på den från början, men fastnade sen i ett avsnitt och efter det har jag sett alla avsnitt flera gånger om :) Även fast jag inte gillar sjukhus-serier. Jag blundar vid operationerna ;)
Gossip Girl ska du ha höga förväntningar på :D På tisdag börjar det!

2008-01-25 @ 17:09:12
URL: http://persson86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...