Kom hem från din båttur och läs om hur mycket jag tycker om dig

Jag älskar mitt jobb och mina arbetstider. "Du kan komma när du vill". Dessutom får jag gå när jag vill och nästintill göra vad jag vill. Det är ett jobb för mig. Helt klart en annan division än den gången jag jobbade på dagis (HAHA!) eller när jag rensade rabatter/målade/snickrade/klippte gräs på min gamla skola från klockan sju på morgonen till tre på eftermiddagen. Jag kan inte alls förstå hur det gick till, att jag lyckades börja jobba så tidigt varje dag. Nu gjorde jag ju visserligen inte det, men jag tror jag var i tid någon gång i veckan i alla fall. Det är mer än vad man kan kan tro idag.

Nu försöker jag få tag på kille som jag ska göra ett reportage om. Men tyvärr går det inte vidare bra med telefonringandet idag heller utan jag får snällt vänta ett tag. Känns sådär. Annars har det inte blivit så mycket gjort idag. Jag har dubbelkollat lite namn inför helgens friidrott, tagit reda på tider inför fotbollscupen och sedan förberett mig lite helgjobbet. Friidrott är det som står på schemat.

---

Mormor och jag diskuterade Kung Forsberg igår. Jag tror hon har saknat mina monologer när jag varit i Norrland. Det verkade så, för hon frågade och verkade riktigt intresserad av vad han ska göra under kommande säsong och hur jag känner för det. Sedan fick jag popcorn och riesen. Ingen vet så väl som hon vad jag vill prata om och vad jag vill äta.

---

Nu ska jag försöka ringa igen. Sedan blir det Murke-time ikväll och Ems och Murke imorgon. Shoppingtur i Arvika och Challa står på schemat under morgondagen. Kul det när man inga pengar har. Men vad gör man inte för att få vara lite social och träfaf sina kära vänner?

Kanske kan kära, underbara, älskade, mest omtyckta av alla i hela världen-pappan låna ut sitt kontokort till sin älskade lilla dotter? Hoppas du hade en trevlig båttur också.

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej Morrmorr!

Nu finns jag på ny bloggadress, länken här nedanför. :)



Tjao!

2008-07-25 @ 22:08:53
URL: http://modoemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...