NHL-premiär Pittsburgh-Ottawa

Om 80 dagar är det NHL-premiär och om 80 dagar ska jag se den första NHL-matchen i hela mitt liv på plats. Tyvärr inte i Scotiabank Place eller Mellon Arena, men väl i Globen.

Kruxet är att detta inte bara ses som en händelse jag går och suktar över, utan jag har drabbats av en rejäl paranoid ångest över att något kommer ställa till det så det inte blir något. Utöver en egen död så ser jag scenarion som att hela landet sprängs, bombhot av Globen (kan matchen spelas vid annan tidpunkt då?) och även att jorden tas över av marsianer och liknande som förbjuder NHL-hockey.

Men, man ska ju tänka positivt. Jag har dessutom drömt om lejon flera gånger den senaste tiden och då kanske lejonet är symbol för Kung Forsberg? Om det nu blir spel, om det nu inte blir i ett av "mina" lag, så kanske det betyder att det blir Ottawa? Lagom till premiären? Men; nu räcker det med funderingar vad gäller det ämnet. Jag har bestämt mig för att hålla hjärnan, hjärtat och hela kroppens atomer fria från den typen av tankar. Det är bättre att vänta tills man vet hur det blir, helt enkelt.

---

För övrigt har jag just kommit till Arvika. Det tog sin lilla tid eftersom SJ är som de är. Ingen skräll att resan tog längre tid och att man fick sig en liten extra rundtur i Laxå och Svartå och vart vi nu var. Men, jag hann hem lagom till dubbelavsnittet av Satc i alla fall så humöret är ändå inte i bott.

Men som sagt, hemhemma nu i en månad. Jojjo och Em, bryggan på lördag?



Kommentarer
Postat av: Linda

Vilken läcker design :) Jag gillar den skarpt och speciellt bilden av Kungen själv!

Vad kul att du ska få se NHL-premiären :) Jag funderade ett tag jag med på att åka, men nu verkar det inte bli så. För biljetterna tog väl slut på en gång?

2008-07-18 @ 14:40:44
URL: http://persson86.blogg.se/
Postat av: Matilda

http://makalosasmycken.blogg.se/2008/july/modohalsbandet.html#comment kika in vetja.

2008-07-22 @ 21:32:39
URL: http://makalosasmycken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...