Bitterhet är fint, mysigt och glädjande

Kära Fröken Murke har ingen bra dag idag. Inom loppet av en minut hade hon hunnit gnälla över det mesta. Och jag delar hennes bitterhet. Det svider mindre att hata nedanstående än att ödsla energi på att hata Timrå.


image324

Att jag har en fetisch för bitterhet är väl ingen överraskning direkt. Ej heller att jag mår som ett barn på julafton (eller en Morran som får se Kung Forsberg spela hockey) när det är just Murke som är bitter. Vi har en fin vänskapsrelation vi två. Idag slog det henne att vi kanske är vänner just för att vi tenderar att vara lika hopplösa båda två. Nåja, hon kan väl tala för sig själv.

Just nu har jag en sjujävla migrän och ska hälsa på sängen tror jag. Jag har inte orkat med att göra klart en uppgift jag hade tills idag. Minus alltså. I övrigt har jag lagt mig till med två plus idag. Jag har pysslat lite med Quarken och lärt mig en hel del och jag har lyckats med årets prestation: Installera MMS i min mobil.

Morran kan! image24



Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon. Då blir det hockey och Nöjes. Och så var det visst något schlager-tjafs emellan där också. Men jag bryr mig bara om hockeyn. Beroende på matchutgången blir det antingen att fira skallen av oss eller att gravöla för att sedan knarka ihjäl oss. Nej, vi skjuter istället. Framifrån, givetvis. Skott i pannan. Men, jag hoppas att Timmy spelar och räddar mig från den döden. MODO är betydligt bättre än Timrå, det gäller att visa det imorgon.

Gonatt.

image238


Kommentarer
Postat av: Oraklet

Öpppna ögonen. De 2 senaste matcherna så har Timrå spelat ut modo under större delar av perioderna! Det visar sig nu när Timrå har tillgång till de bästa, att spetskompetensen är horribelt bra samt att Kejsaren av hockey (Riku Hahl) spelar hos oss ;)

Nåja, det är många matcher kvar.

Lycka till.

2008-03-16 @ 13:00:32
URL: http://strindlund.blogg.se
Postat av: Morran

Öppna ögonen själv. Timrå spelar fantastiskt bra, inget snack om saken. Men i grunden är MODO ett bättre lag, och det är det jag hade önskat att man visade också. Nu är det skadeproblem och sjukdomar hit och dit och av någon anledning så finns inte ett uns av vilja och lagmoral i laget nu. Då vinner man heller inte. Det är sjukt att detta inte finns när det är slutspel, och jag är den första att skriva under på att ett bra lag är ett lag som är bäst när det gäller. Och det är inte MODO nu. Men som sagt, jag vill se MODO spela som man kan. Hade man gjort det samt inte haft oflyt med skador, sjukdomar och domarelände så hade MODO tagit hem det här. Nu spelar de inte hockey alls, och då blir det så här.
I övrigt är detta lika jobbigt för mig som det var för dig ifjol. Så kommentarer om att jag ska öppna ögonen undanbedes.

2008-03-16 @ 13:56:04
URL: http://www.mrsforsberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...