Hjältarna är tillbaka

Igår var MODO Hockey sitt vanliga jag. Spelmässigt kan man lägga i ytterligare några växlar, men nu visade de hjärta. På riktigt. Man kämpade, stod upp för varandra, offrade sig och visade att man är The Heart of Hockey. Hjältarna är tillbaka. Med hjärtat på rätta stället.

Igår kändes det helt obegripligt bra och jag har inte varit så rörd sen förra året. Kungligt. Att visa hjärta såhär är det enda som betyder något. Nu kör vi på alla cylindrar, fortsätter kämpa som ett lag och tar hem det här. Nu finns inget att förlora. Hjärta har man visat och hedern är återkallad, nu är det bara att köra.

Tack MODO Hockey! ♥

---

Att Magnus Wernblom blir avstängd tre matcher tycker jag är så sjukt jäkla värdelöst och skandalöst att jag mår illa. Helt makalöst obegripligt. Och än mer obegripligt är hur Mr MODO kan få det straffet när Sanny Lindström inte ens åkte ut två minuter. Igår åkte han dock ut den gode Sanny. Det finns alltså hopp om att TIK:arna kan bli utvisade de också. Det tycker jag är rättvist och bra.

Och vadå att han var oprovocerad? Jag skulle gissa att han var skapligt provocerad. Det hade han rätt till, efter att ha sett den gode Lindström tackla Skröder fult bakifrån.

Oavsett, jag tycker grymt synd om Wernblom nu. Han är värd att få spela slutspel. Så, nu gäller det att han får göra det också.

Marcus Vinnerborg gjorde en bra insats. Ja, även de utvisningar han plockade ut MODO för.

---

Idag blir det samma förberedelser som igår. Kan inte bli annat.

image238


Kommentarer
Postat av: Linda

Vi får hoppas att joggingrundorna våra hjälper idag också :) Shit, vad skönt det var att se grabbarna spela sitt gamla vanliga spel igår, med hjärtat! Hoppas de fortsätter i samma stil idag!

2008-03-18 @ 12:48:19
URL: http://persson86.blogg.se
Postat av: Anna

Vid det här laget har man fattat att disciplinnämnden bedömer varje enskilt fall utan att sätta det i relation till ett annat. Man får ringa böter för dödshot, men flera matchers avstängning och en fet botsumma när man är tredje man in i ett slagsmål.

Därför går det att dividera i eveighet om huruvida vissa straff är bra el ej.

Och med tanke på vilka skador Wernblom hade kunnat ge Timråspelaren är det värre, än att slänga ut en näve utanför båset. Sedan kan man diskutera vilket fall som är mest... Hmm... Oetiskt men det är en annan femma.

2008-03-18 @ 15:31:57
URL: http://annalindback.blogg.se
Postat av: Anna

Och så var Modos säsong över. Fattar inte hur Timrå kunde smula sönder dom så enkelt? Du lär ju må piss nu, men du får glädja dig år fjolårets guld. Sånt kan man faktiskt få vara glad över länge. Jag lever fortfarande på trippelguldåret 2006.

Gräv inte ner dig nu (även om det känns piss). Du har ju Colorado kvar och så ett underbart hockey-VM i maj:)

2008-03-18 @ 22:28:46
URL: http://annalindback.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...