Rätt igen, my friend

Kung Forsberg har bestämt sig för att inte spela nattens match mot bottenlaget Los Angeles Kings. Han vill hinna få träna ordentligt med laget innan han gör comeback. Helt rätt beslut, trots att jag går som på nålar och bara toklängtar efter att få se The God ta sina första skär i en NHL-match sedan närapå ett år tillbaka.

- Ja, jag har ju inte haft en enda träning med laget än och känt på intensiteten. Det är ju inte korpen det här. Det är världens bästa liga, förklarar Forsberg sitt beslut.

Precis. NHL är världens bästa liga. Och i världens bästa liga, där hör världens bästa hemma.

image303

---

Färjestad stoppade MODO från att ta den snygga skalpen att ta hem varje möte mellan de två lagen den här säsongen. Riktigt tungt. Och vad värre var, Mikael Johansson var med och satte punkt för det hela. Jag unnar "Little Mike" all framgång, och är den förste att stiga fram och berömma honom. Men snälla, måste du glänsa just mot MODO?

Världens bäste Magnus Wernblom gjorde sin 700:e match och fick stående ovationer inför matchen. Välförtjänt och stort. Mr MODO är värda alla ovationer den här jordens befolkning kan uppbringa. Nåväl, matchen i sig firades inte på bästa tänkbara sätt. Talet tre var önskvärt. Dock hade jag önskat mig ett hattrick, inte att han skulle fira jubileumet med att sitta i utvisningsbåset tre gånger.

Men, Mattias Timander och Hasse Jonsson har fått positiva besked efter att ha magnetröntgats, och det är förstås värt att fira.

---

I övrigt är jag less på romantiska filmer. Jag, Murke och Jojjo hade filmkväll, och hade det inte varit för att filmerna var ganska många smulor alldeles för överdrivet romantiska och orealistiska (Du är bara cynisk! påstod Murke, men vad fan) så hade det varit galet trevligt. Nu var det bara halvtrevligt, och det var enbart för att jag tilläts surra om Forsberg comeback utan avbrott. Och förstås att träffa galningarna. (Så, nu har jag hyllat er).

---

Nu är det match om en halvtimme. Imorgon blir det jobb med innebandy och volleyboll på schemat. Därefter ska kvällen vigas åt att träffa Murke och Piggelin samt njuta av Wallander innan det är dags för att kasta mig över pluggandet. Fin helg.

image238

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...