Nu kan man älska dig igen Weinis

Tack, Tre Kronor! Och tack Mattias Weinhandl.

Jag har bett om en påskrift för MODO så jag får älska dig igen, men detta räcker gott det. Jag är en kärleksfull person och det betyder allt för mig att få vända hatet till ren kärlek igen. Så om du bara gifte dig med mig här och nu så är jag säker på att vi skulle leva lyckliga i alla våra dagar fram till säsongen 08/09 skiljer oss åt. Amen.


Bild: Aftonbladet

Fan vad härligt underbart!

Ordning och reda räcker långt och nu blir det drömsemie mot Canada. Okej, inte på det sättet att det lär bli jäkligt tufft (antagligen lite för tufft?) men Canada är Canada och det kommer blir en kanonhärlig match. Bara att hoppas Weinis sätter vinnarpucken även i den matchen. Eller ja, vem som helst. Bara det inte är Dany Heatley eller annan kanadensare.

---

Den Blonda Häxan är som vanligt bra med i hockeyhändelserna.
- Va? Är det VM? Nu igen? Men det är ju snart fotbolls-EM!

Jo, Häxan, VM är en turnering och tar inte slut efter en matchstart. Men jag ska inte klaga på henne. Att hon är dum kan hon inte rå för. Hon är i alla fall gullig nog att ringa och störa mig enbart för att fråga om jag lever. Det är sådant man säkert kommer sätta värde på när man blir gammal och sitter på hemmet och filosoferar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...