Sounds like a bet to me



Men ska vi slå vad? Klockren!

Tyvärr är det ju någon som varit smart innan jag fick chansen. Ni hittar den smarte på humorsidan Arga lappen. Väl värd några besök!

Nu sitter jag och laddar inför Philadelphia-Pittsburgh. Shit... Men som vanligt blir det datorn som gäller, men det får duga.

None

Kommentarer
Postat av: Anna

Nu har jag laddar med två megakommentarer:



VF gick över till Indesign för typ ett år sen, så det är det vi redigerar i nu och som jag kan. Tror dom flesta tidningarna använder indesign eller att de flesta iaf kommer gå över till det.



Jag har aldrig testat Quark, men typ alla (förutom alla konservativa oldies rnt 60-strecket) tycker att indesign är bättre och enklare. Jag är råkass på alla dataprogram som typ Photoshop (gaaah, efter tre år på gymnasiet lärde jag mig aldrig den skiten) men jag har inga problem med Indesign. Vi kommer bra överens som fan :)



Men det är ju skitbra att du har sommarjobb i alla fall. Fatta vad drygt och gå runt en hel sommar utan att jobba. Det hade nog varit grymt tråkigt.



Har du bra klass och lägenhet och så i Sundsvall?



Åh, vilken peppkommentar ang. jobb/studier. Nu får jag mindre ångest.



Det är ikväll den första prövning är. Jag kommer bara hinna se första perren typ, men jag hoppas verkligen det går bra för Tre Kronor. Vettefan om mitt hockeypsyke pallar en till storförlust. Men å andra sidan, det är i kvarten det gillar. Fy bövelen, inte så att man längtar direkt...

2008-05-10 @ 11:42:27
URL: http://annalindback.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja, du är faktiskt ganska dålig på att kommentera och till och med svara på kommentarer. Hade detta varit kommentar-VM hade du varit borta för länge sen. Då hade du nog fått kommentera i C-VM. Haha :P



Vad kul att det funkar bra där uppe. Jag förstår att det är mycket plugg. Man hade det nog rätt soft när man läste MKV. Iaf stundtals.



Nope, inget jobb. Och studier är fortfarande reserv. Men det går nog att hitta något b-aktigt extrajobb nåt sätt. Hoppas jag :S



Haha, du fick till en bra slutkläm där. Haha, kul :)

2008-05-10 @ 11:43:56
URL: http://annalindback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...