Varför är du så kräsen när jag inte är det?

Hockey är ritkigt, riktigt jobbigt just nu och inget känns bra. Det får räcka som kommentar om läget just nu.

Jag försöker lära Photoshop att sköta sig, men det går inte så nu ger jag upp. Efter mycket om och men och tjurande så fick jag till slut igång programmet, men vad hjälpte det när den ena saken efter den andra visar sig vara stört omöjlig att få till. Galet kräset program! Hur man än bar sig åt så var det inte gott nog utan det fanns alltid något som skulle krångla och vägra fungera. Jag försökte göra en bild på Ullisen lite snyggare, men det slutade förstås med att han ser inklistrad ut istället. Att jag och Photoshop är vänner vore en klar överdrift att påstå. Ungefär som att säga att MODO visar god form nu.

Jag har en hel radda med frågor som mina PS-troll ska få hugga tänderna i och försöka förklara för mig imorgon så jag kan komma någon vart. Det lär inte bli en enkel uppgift. Till att börja med så undrar jag vad man gör när inget händer? När man sitter där med oskärpa och drar och sliter men det ser lika illa ut ändå. Hur fixar man det?

Nu blir det sängen. Colorado-Calgary inatt men det får bli utan mig den här gången också. Känns som att skolan tar alldeles för mycket tid från hockeyn och jag hoppas det blir en vändning på det snart. För övrigt orkar jag inte med ännu en förlust idag och eftersom risken är stor att det blir så så tycker jag det är bättre att behöva ta den smällen imorgon istället för nu.


Kommentarer
Postat av: Linda

Igår kändes hockeyn roligare, förhoppningsvis var detta vändningen och nu slipper vi dem mörka stunderna!

2008-11-23 @ 09:57:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...