Ont om värme är det gott om

Lite värme nu, tack. Snälla?

Igår var det riktigt nära att jag tvingades köpa nudlar. Jag var galet nervös över att få stifta närmare bekanskap med den där ytterst otrevliga maträtten, men då kom räddningen. Eftersom jag lever alldeles för flott för studentekonomin jag har så brukar det bli lite snålt så här dagarna innan det trillar in mer pengar och nu var det värre än någonsin (nu igen...). Men tack vare ett samtal till min rara sötnos till lillebror så var jag inom räddning och kunde istället shoppa hem lyxrätter som fiskbullar i mängder och annat smarrigt.

Mitt stenhjärta värmdes verkligen upp av att han inte klarade av tanken på att hans rara syster skulle behöva svälta. Åh vilken tokbra bror jag har! Världens bästa.

Förresten, jag håller på att fila på min önskelista. Du glömmer inte att kolla in den va, Majki? Och jag menade förstås inte att vara otrevlig i telefon igår. Ditt skämt var visst roligt. Ha, ha, ha. Jag skrattar fortfarande! Och givetvis är det okej att du ringer mig mitt i Ugly Betty och levererar humor. Alla dagar i veckan.

Nu blir det jag och Photoshop i en tight röra. Humöret är helt okej. Lite trött men ändå jäkligt kreativt. Vi får se hur det slutar. Spännande!


Kommentarer
Postat av: Emma

nej , fy. den fylls bara på hela tiden ! tungt. men nån gång måste det ju vända tycker jag.

2008-11-19 @ 19:19:34
URL: http://emmaeliz.blogg.se/
Postat av: Broder

Haha ja passa på att "låna" (pengar jag aldrig mer kommer se) medans jag har, nu när jag är arbetslös så sinar mina besparingar bort fort :/



Du har ju redan fått fiskbullar i julklapp, fan någon jävla måtta får de vara. Men det kan ju alltid ändras beroende på vad jag får av dig!



Hej på dig, Tönt!

2008-11-19 @ 23:39:32
Postat av: Fjoll

Morr, jag älskar din bror!



Om jag någon gång blir singel, får jag liggah med honom då?

2008-11-20 @ 11:42:38
URL: http://amorous.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...