28 oktober

Idag är det nio år sedan jag blev ägare till världens bästa. ♥



Och att jag sålde henne är det sämsta jag någonsin gjort. Hård konkurrens där visserligen, det finns ju en hel del att välja bland.  Lite pessimistiskt och bittert kanske, men jag är inte särskilt pepp just nu när klockan är strax efter fem och jag suttit  och råpluggat konstant sedan klockan 10.00 idag och att jag vet att det inte är över förrän om sju timmar när klockan slår 12.

Och då är det så mysigt och härligt så man hinner ta hela ett djupt andetag och njuta av lugnet i en sekund innan man kastas in i nästa uppgift. Jag älskar stress, press och panik!

---

Sedan, utan att vara ironisk så älskar jag vissa av er också. Ni vet vilka ni är. Eller det kanske ni inte gör, eftersom jag är känslostum och aldrig kan få ur mig något. Men i alla fall så är det guld värt att betala min tågbiljett, ställa upp jämt och ständigt, peppa och stötta mig, pigga upp mig med en massa trams och sjuk humor, muntra upp mig, kasta sig in i PS magiska värld och hjälpa mig när jag är i nöd. Och framförallt: att tå ut med mig trots mitt risiga skabbhumör.


Kommentarer
Postat av: Mikaela

aaa peter forsberg :)

2008-10-28 @ 11:21:29
URL: http://thisismikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...