Stör det dig, så stör inte mig

Jag kom hem från skolan klockan 03.30 och nu sitter jag här och filar på en text om mina och min grupparbetares tankegångar om vårt arbete. Klockan 10 ska det lämnas in och jag ser förstås ingen anledning till att slösa bort natten och den fina morgonen med att sova.

Problemet är bara att få ihop de här tankegångarna. Vi tänkte inte så mycket utan agerade mest utav stress och ja, instinkt liksom. Men något ska väl skrivas och det ordnar sig nog. Det är ju flera timmar kvar och den här tiden på dygnet finns det inte så värst mycket att hitta på. Med andra ord blir det ett avsnitt Macahan.

Har ju, i vanlig kontinuelrig ordning, varit lite värdelös på att blogga nu igen. Min blogg kantas mer av kontinuerlig avsaknad av nya inlägg än kontinuerligt nya inlägg. Men någon ska väl vara bra på det också.

Helgen då? Ja, den hade sina toppar och dalar men det jag tycker bör framhållas är att jag kommit på att jag vill ha en hjärndammsugare. Suga upp allt onödigt, allt smuts och stök och få ut alla tankar man inte vill ha. Sedan är hjärnan återigen redo att spara nya och fina tankar. Men till dess så är jag glad att det finns något som heter non stop-pluggande. Det är skönt att slänga bort ett tiotal timmar bara så där utan att hjärnan tänker på något annat än brödtext, rubriker, ingresser, mellanrubriker och bilder.

Förresten, igår drömde jag att jag och mamma var och handlade och att jag hittade ett par skor för 199 kronor. Jag hade inga pengar men kära mamma gick med på att betala dem. Tyvärr fanns de i två färger och jag hade förstås svårt att bestämma vilket par det skulle bli. För att få hjälp i ångestsnåret mms:ade jag bilder på skorna till Fröken Bitter men sen kom det ett tåg och helt plötsligt så hände inget mer. Jag undrar vad det betyder. Murke?

Nu är jag för trött för allt så jag ska se Macahan och slappna av!


Kommentarer
Postat av: Anna

Människa. Kräver du ingen sömn alls? Hur lite sover du per dygn? Du är crazy :P

2008-10-20 @ 23:56:23
URL: http://annalindback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...