"Skicka Foppa till en kurator!"

Från kommentarerna på Allehandas artikel om att Kung Forsberg följer med MODO till Schweiz:




Humor! Jättekul tycker jag.

I alla fall så känns det väldigt spännande, men jag håller mig faktiskt lugn och sansad. Entusiasmen får vänta till dess att han fått ordentligt med tid på sig att testa foten och han själv ser det som en riktig möjlighet att det ska fungera med fortsatt spel. När The God Himself dessutom manar till att inte dra för stora växlar av detta är jag den första som lyder.

Att känna efter i de här matcherna, samtidigt som MODO får en extra spelare, tycker jag är perfekt. Bra att känna på i en träningsmatch, med mindre uppståndelse, än när serien dragit igång och allt och alla vänder sig mot hockeyvärldens mest ökända fot. Men som sagt, även om det känns bra att han följer med laget så ska jag försöka hålla mig på mattan - och med händerna på täcket?

Nu har jag suttit i en timme och funderat över om jag ska gå och köpa choklad eller om jag ska låta bli. På pluslistan finns bland annat att det är nyttigt med en promenad, att det är trevligt att vara ute i spöregn, att jag ju måste inviga nya macken (hej då Hydro!) samt att choklad är gott och uppiggande och perfekt att fira med (jaja, jag skulle ju inte blossa upp detta, men ändå..). Minuslistan är ganska tom, så nu gör jag nog så att jag knallar iväg. Adios!


Kommentarer
Postat av: Emma

Hahah jaa det var roligt faktiskt, och det bästa av allt är att det faktiskt inte höll i ett kvartal för fingret är nästan som vanligt igen haha!



Japp nu är man myndig haha! Trevligt, förutom att det bli dyrt att åka på Foppa Tour framöver nu när man inte går som ungdom hahah :D



Ja det var synd med en förlust, men helt okej med 1-1 efter fulltid när mer än halva laget legat och spytt hela natten iallafall höhö :) 1-0 till oss nu mot Hamburg, HEJA MODO!

2009-08-29 @ 16:00:15
URL: http://ccm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...