Oh, the guilt

Jag tror inte att jag prickade in ett enda rätt om hur elitserien skulle sluta. Men det var kanske väntat. Sedan Tommy Salo tog av sig rören så har jag inte tippat rätt en enda gång tror jag. Nåja, det är inget jag sörjer, det enda jag sörjer är det faktum att MODO Hockey inte ska spela slutspel.

Nu håller jag istället  tummarna för att guldet går till Färjestad, HV71 eller Luleå. I andra hand så är jag skapligt nöjd bara det inte blir Timrå som får lyfta Le Mat.

---

Trist att Per-Åge Skröder inte fick göra poäng i lördags. Att han inte fick spräcka poängnollan i säsongens sista match kändes lite väl signifikativt med MODOs säsong för att man ska kunna orka med att bete sig civiliserat och inte vara galet bitter. Vad som däremot är ett finfint plåster på såret är Mats Zuccarello Aasens påskrift. Att Zuccon ska sprida glädje i ytterligare tre år ger lite ljus i begravningsstämningen som råder nu. Det gör inte att missen av slutspel känns särskilt mycket lättare att bemästra, men det ger i alla fall hopp om att såren ska kunna slickas och därefter läkas och inte bara förbli vidöppna och variga.

---

I övrigt så tycker jag det var mäkta bedårande jättefint av publiken i Läkerol Arena i lördags att hylla Färjestad för serieseegern. Bra gjort av Brynäs-supportrarna. Det var betydligt mer än vad jag själv mäktat med, så jag gör det nu istället. Grattis FBK till seriesegern!



Kommentarer
Postat av: Jessica

Med Timrå mot Guldet! Det krävs 3 borta vinster.. :)

2009-03-03 @ 17:47:02
URL: http://jessica.blogg.se/
Postat av: Ingela

Men, hallå! Jag skulle tveklöst hålla på Modo om Timrå missade slutspel. korsar fingrarna ;-)

2009-03-03 @ 18:30:59
Postat av: Anna

Hyllade Bif-fansen FBK? Nämen vilken fin gest. Vart läste du det? Har försökt googla fram det men gick bet :/ Och du, svar mottages gärna tidigare än om en vecka. Den sega kommentatörska :P

2009-03-04 @ 01:05:27
URL: http://annalindback.blogg.se/
Postat av: Emma

ehh ... om timrå ska ta guld krävs nog liiite mer än 3 bortavinster faktiskt.



jag vill INTE att fbk ska ta guld. då får jag ett helvete hemma med tanke på min kära sambo :P jag hoppas på hv71, luleå eller linköping. men jag håller med dig , så länge inte timrå gör det (vilket dom ändå inte kommer att göra) är jag nöjd. jag lägger till fbk där oxå !



härligt med zuccarello förresten !

2009-03-04 @ 11:30:41
URL: http://emmaeliz.blogg.se/
Postat av: Morran

Jessica: Usch... Guld för Timrå vore det absolut största bakåtsteg mänskligheten tagit genom hela världshistorien. Det får bara inte hända.



Ingela: Hahaha, ja, säkert! Haha, sjukt roligt! :) Men faktiskt, för just din och Josse och er familjs skull så skulla jag kunna tänka mig att inte dö om Timrå vann guld, men i övrigt så klarar jag inte av den tanken. Nästa år hoppas jag att du får chans att bevisa att du skulle hålla på MODO. Och fingrarna ska jag hålla i så du inte kan korsa dem. Plågsamt värre.



Anna: Jag tror jag håller mig inom tiden av en vecka, faktiskt. Haha. :) Jag gjorde ett bra försök i alla fall. Jörgen Jönsson sa nåt om det i en periodpaus. Han tackade publken (vilket jag antar även var Brynässupportrar) för att de hyllade dem. Eller så är det jag som drömt detta? Men nä, jag har för mig att han sa så.

Emma: Haha! Jag förstår det, men å andra sidan så kanske ett guld gör att han gladeligen spenderar en och annan heldag i Birsta? ;)

2009-03-09 @ 22:34:46
URL: http://mrsforsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...