Vem kan slå (sig med) Filip och Fredrik

Gud vad skador det blir. Men Kung Forsberg skadade sig ju i alla fall inte och det är förstås huvudsaken. Eller kanske rent av det enda som räknas i min värld.

Om jag hade varit utmanare med The God himself som coach hade jag förstås brutit mot reglerna och låtit honom göra samtliga grenar, men framförallt måste jag säga att golfen var en perfekt gren för den störste. I egenskap av att ha världens finaste handleder och dessutom vara en erkänt duktig golfare så passade han ju som fisken i vattnet för den grenen.

Jag blev dessutom glad att Felix ställde frågan som jag alltid undrat. Kung Forsberg berättar att han har mer pengar än han fått ligga, och jag kan inte låta bli att tycka det är tur för honom att han inte har mig för då hade det varit tvärtom.

Nåja. Trevligast är förstås att guden ska spela Karjala Cup och att MODO börjat vada sig framåt i tabellen, eller i alla fall bort från det djupaste träsket. Eftersom jag är mitt i skarven mellan slutet av en gigantisk plugghelg och början av en kolossal pluggvecka så är inte hjärnan i form för att på ett pedagogiskt sätt informera om hur glad jag är över detta, men jag kan i alla fall meddela att jag är skitglad.

Mitt enda orosmoment just nu är hur jag ska övertyga Jojjon, Ems och Murke om att jag inte är en svikare som vill skita i England för att följa Karjala Cup i stället. Denna fråga ska jag fundera över om några timmar när jag betat mig igenom metoddelen i mitt PM.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...