"Åh, jag har så mycket rockabilly i bena"

Fast inte i dag.

Hockeyfördärvet fortsätter. Ja, jag vet att jag låter hopplöst bitter men med den tiden i månaden och utan a) choklad b) hockeyvinster c) fiskbullar så är det inte mycket optimism som rör sig i den här kroppen. Jag lovar dock att vända detta, precis som att jag hoppas att MODO gör detsamma.

Återigen en riktig plugghelg för mig, och det är nog mest där skon klämmer. Den typen av aktiviteter brukar ju leda till att humöret går nedåt. I morgon blir det dock jobb istället så jag får ett skönt avbrott, men det innebär också att jag får ägna den här kvällen åt att stressplugga klart allt inför måndagen. Nu längtar jag verkligen till England! Det ska bli sjukt skönt att träffa trollen, spendera pengar och tanka hjärnan med lite ny skit istället för det gamla som ständigt snurrar runt och gör mig hjärndöd.

Lite har jag dock tjuvstartat, i alla fall vad det gäller spenderandet av pengar. Förut hittade jag en helt genom-Morrig topp inne på Bik Bok och eftersom vi trodde det var halva priset på allt så studsade jag ivrigt iväg till kassan. Väl där visade det sig att det inte alls var halva priset på just den, men vad gjorde det? Då var mitt ha-begär redan väckt och jag hade inte hjärta att hänga tillbaka min nya kärlek. Fröken Bitter gjorde heller inga ansatser att skilja oss åt utan förstod att det var lika bra att låta det bli oss två. Därmed släppte även min mensvärk som jag hade gnällt över hela dagen, och alla blev nöjda och glada.

Nåja... Lite allmän rappakalja och raljerande för att stilla den delen av läsare som påstått att jag aldrig skriver något personligt. Nu har jag nämnt både shoppingberoende, mensvärk, skolhets och gud vet allt i ett och samma inlägg så det får jag nog se som tillräckligt.

Här är förresten något som får mig att förstå varför jag alltid får visa legitimation:


Jag iklädd höstoutfit. Nu blir det bara kallare och då är det lika bra att pälsa på sig. Bitterheten har talat.

Jag slänger in en fin hiss- och disslista också. Det var inte i går.
Morran hissar: Fröken Bitter. Hur ambitiös och vuxen är man inte när man ställer sig och dammsuger en lördagkväll? Nästan lika duktig som jag som pluggar.
Morran dissar: Tiden. Det finns ju ingen! Svåraste dilemmat just nu är att klämma in Bröllopsfotografen snarast möjligt. En film som förstås är ett måste att se och därmed måste gå att få tid till.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...