Alla människor på rad

Hockey är inte direkt det roligaste som finns just nu. När jag hellre plockar fram kurslitteraturen än att följa MODO, då är det illa. Så nu har jag bestämt att den här bloggen ska vila fram till dess att MODO börjar vinna. Så här kommer sista inlägget för en tid framöver (förhoppningsvis så kort som möjligt).

I onsdags var det ju förutom min och Mats Sundins stora dag också säsongsstart för Grey´s Anatomy. Men mycket gladare över det blev jag ju inte. Till skillnad mot Fröken Bitter så är jag inget jättefan av George, men med tanke på att man hade bilden av honom iklädd militäruniform som färskaste minne så var det ju ganska många tummar man höll för att han skulle överleva. Men, förstås, tumverksamheten svek som vanligt.

Jag tycker det är skamligt att man ska kunna hoppa av en TV-serie om man hoppat på tåget, så att säga. Att George O´Malley dör till förmån för att skådespelaren ska göra annat, nä det tycker jag inte är okej. Vi vill ha vår Geroge tillbaka! Det är i sådana här lägen som jag tycker staten ska gå in och styra upp, så det blir ordning och reda.

Men efter att ha gett det lite tid så är jag och Den blonda Häxan minsann inte bittra. Vi ser något gott i detta, för nu blir det ju förhoppningsvis mer tid i rutan för Dr Karev, och det är ju det viktigaste.

---

För en gångs skull röstade svenska folket rätt. Eddie till Idol-final, tjoho! Även om det satt hårt inne, och jag hade allvarliga problem med att försöka äta upp min hand innan Herr Jihde till sist utropade Eddie som finaldeltagare. Mer hur folk kan rösta Camilla vidare istället för Jon, det förstår jag inte. Men jag brukar i och för sig aldrig ha särskilt stor förståelse för andra så det är kanske ingen konstighet.

Dagens musiktips: Miljonär - Jumper



Kommentarer
Postat av: Josefine L

Gud vad jag älskar dig! Du är så SJUKT bra på att skriva så som bara du kan! Haha, nej men allvarligt, fortsätt blogga! Jag är inte i närheten av ditt exemplariska skrivande, och då är jag bra! (Ibland) Haha

2009-10-03 @ 23:14:17
URL: http://strindlund.blogg.se/
Postat av: Anonym

tittar in

2009-10-04 @ 11:31:02
URL: http://justthebeginning.blogg.se/
Postat av: Anonym

fin blogg, kolla gärna in min blogg & lägg en kommentar <33

2009-10-04 @ 12:17:57
URL: http://paulinecristiano.blogg.se/
Postat av: Ur Ett Suddigt Perspektiv

Ny text på bloggen!

" det finns en sanning bakom mina tårar.. "

Läs gärna & kommentera!

Glöm inte att svara på min fråga!



Ur Ett Suddigt Perspektiv

http://urettsuddigtperspektiv.webblogg.se

2009-10-04 @ 12:39:07
URL: http://urettsuddigtperspektiv.webblogg.se/
Postat av: silje

hockey är bara kul om man kollar på det in real life ;)

2009-10-04 @ 18:05:05
URL: http://siljesblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...