Alla fattar utom du

Plugga en lördagkväll... Ja, man kan ju ha roligare saker för sig. Nästa lördag blir det dessutom genast roligare. Då är det hockey med Emma som gäller. MODO möter Djurgården borta och förutom det, som är underbart i sig, så får jag nog träffa mitt Häxkäx en liten snabbis.

Tidigare i dag har jag hockeypeppat. Mäster försökte få igång mig med en monolog om Leksand och Sundsvall Hockey, men jag styrde snabbt in ämnet på MODO och mina farhågor istället. Men mycket längre än in på ämnet kom vi aldrig innan jag istället kände för att tagga till lite genom en gammal hyllningsvideo till Kung Forsberg.

Hockeypeppande och Kung Forsberg till trots, alla dagar är det inte lätt att vända skit till något bra och positivt. Vissa dagar är jobbiga. Vissa gånger känner man sig full av ord och ändå helt tom på detsamma. Om det inte vore för att jag var så galet rädd om mitt hår skulle jag slita av det i frustration över hur svårt det är ibland det där med att göra sig förstådd och att själv förstå. Eller helt enkelt ta allt med ro. Låta hjärnan vila lite. En on/off-knapp skulle vara välkommet.

Sedan blir jag bittert avundsjuk ibland. Fröken Bitter herself är det som är orsaken till min avundsjuka. Att hon skriver riktigt, riktigt bra är ingen nyhet. Ej heller att hon gör det på ett personligt, privat och öppet sätt. Men i det här inlägget visar hon upp det ännu mer. Jättebra, tycker jag!


Kommentarer
Postat av: Emma

Åh ska du på matchen i Stockholm? :D

2009-09-20 @ 01:33:16
URL: http://ccm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...