Fröken Bitter blev Fru Bitter/Larsson

Hetspluggande. Det betyder som bekant att tankarna lätt vandrar iväg till allt annat än det de ska sysselsättta sig med. Hittills har jag behandlat perfektionen i Rick Nash och hans namn, funderingar över hur det ska gå i kvällens match mot Timrå och funderingar över om det är värt att köpa trippelkort på Friskis&Svettis eller inte. Mitt i allt detta kom jag på att jag skulle berätta lite om bröllopet som var förra lördagen (kanske på tiden).

Fröken Bitter gjorde inte bort sig i kyrkan utan lyckades bli Fru Bitt... eh Larsson. Nu har hon dessutom, med råge, klarat de 72 timmarna som finns att ångra sig och hårdrockaren får därmed inse att han inte kommer undan. Jag tror han är ganska nöjd med det, bara inte Bitterdamen slitit för hårt med honom i Turkiet. Ja, jag får väl höra om det i kväll eftersom smekmånaden nu är över och de landar i Sverige i dag igen.

---

Fröken Gralberg la in årets varning. Toni & Guys balsam luktar visst "manlig snusk-turk". "Nej fyyy" tyckte alla och så åkte den flaskan direkt in på listan över sådant där som man absolut inte ska köpa men ändå vet att man i ett svagt ögonblick kommer att klicka hem bara för att få sniffa lite manlig snusk-turk och skratta åt att beskrivningen var så träffande. Lite roligt är det att när fyra tjejer sätts in i ett rum när bröllopsfesten pågår för fullt, så surras det om hår. Sådant tycker jag är roligt.

Men det roligaste av allt var ändå att Fröken Bitter (kanske blir Fru Bitter nu?) nog slog rekord i antalet "Gud vad jag är snygg!"-konstaterande. Jag trodde hon hade nått max sedan länge, men uppenbarligen gick det att klämma in några till. Och det är väl inte fel att unna henne det nu?




Så här fina var paret. The Larsson-family. ♥

---

Årets skräll: Timrå-tattaren började böla först av alla inne i kyrkan. Det trodde jag inte. Jag trodde hon satt inne med samma typ av för stolta tårkanaler som jag och att det skulle bli torra ögon hos oss två, men nä. Hon svek förstås. Vilket ju i och för sig inte är så konstigt eftersom det sedan länge är känt att man aldrig kan sätta någon typ av tilltro till en Timrå-tattare och dessutom så borde väl de ha fått rejält med träning i konsten att böla efter alla gånger de åkt på stryk av storebror MODO? Och nu undrar ju jag, blir det ytterligare en storebror-seger i kväll?



Kommentarer
Postat av: Ingela

What the hell!?! Vilka anklagelser, jag dementerar å det bestämdaste. Jag är väl ingen cry baby eller...



By the way... lätt match! ;-)

2009-09-02 @ 22:02:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...