Kock-SM nästa?

Måste säga att jag börjat bli en riktigt duktig matlagerska nu. Fröken Bitter kämpar på och har det tämligen tufft att få in något vad gäller matkunskap i skallen på mig, men det går faktiskt framåt. Hacka lök till exempel är jag en mästare på, av naturliga orsaker, och det passar ju perfekt då bitterdamen råkar vara besläktad med Timråtattaren aka stans största cry-baby. Men jag fäller inga tårar, jag hackar löken nästan lika mästerligt som Andreas Salomonsson åker skridskor.*

Vad kan jag mer än att hacka lök då? Jo, jag en mästare på att hacka daim och göra god fruktsallad. Tacogratäng hör också till listan över vad jag kan samt dagens underbara fiskbullar som hälldes i en kastrull och fick koka upp. Inte illa!

---

Nu ska jag sluta tänka på mat, fruktsallad, fiskbullar, choklad och annat ätbart och istället rikta in mig på det jag ska, nämligen min intervjutext. Jag känner mig peppad för att komma igång att skriva men mat var ett måste innan jag satte igång.

Förutom att färdigställa min text, plugga och strukturera och rensa bland mina kläder så är det kanske dessutom dags för ett hockeyinlägg lite senare i kväll. Säsongen drar ju som bekant igång redan i morgon, även om det inte känns så eftersom MODO inte spelar förrän först på torsdag. Men hockeysäsong betyder ju upprensining av trosor, så det är nog dags att ta itu med det direkt efter att jag filat klart på min text.

Adios!

*Kanske lite frågetecken här, varför jämförde jag mig inte med Kung Forsberg? Ta det lugnt. Det är min tvångsritual som jobbar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...