Toalettlektyr som överraskar

Jag har alltid blivit hånad för att jag har en prydlig hög med tidningar inne i badrummet. Dels för att jag anses ha en så "manlig" ovana som att läsa när jag är på toa och dels för att den är just prydlig och ständigt uppdateras. Min toalettlektyr är viktig. Tidningarna är dock av det lättsammare slaget. Cosmopolitan, SOLO, Veckorevyn och Glamour dominerar och så blandas de upp med en och annan sporttidning, kvällstidning och hästtidning. Ganska vanliga inslag på toaletter tror jag.

Sedan finns det de som läser annat inne på toa. Åsman är en av dem. Jag vet egentligen inte om jag borde ha blivit särskilt förvånad, men det är just vad jag blev när jag hittade Processen inne i bokhyllan (!) som hon hade uppställd i badrummet. Vilken människa sitter på toa och läser Franz Kafka?! Tjejtidningar, det tycker jag är normalt. Men Franz Kafka, nej.



Ja, kanske lite roligt att en toalett är det som får ta upp plats på bild i min relativt bildlösa blogg... 

Åsman avslöjade faktiskt att Processen är lite besvärlig som toalitteratur. Hon orkar nämligen bara ta sig igenom en sida och därefter får hon vid nästa tillfälle börja om igen, vilket innebär att hon antagligen aldrig blir klar med boken även om hon så får magsjuka i ett helt år.

---

Börjar dra ihop sig på allvar i NHL nu också och jag oroar mig för Calgary Flames fina form och andra bakom-jagare. Att få se Colorado och Philadelphia bli slagna på mållinjen och inte gå till slutspel skulle verkligen vara pricken över i på en sjukt miserabel och våldsamt uppslitande hockeysäsong.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...