Lite funderingar om framtiden...

Nattetid är min bästa tid. Det är då jag är som mest kreativ och uppfinningsrik. Planerna har inga gränser och hela världen är så där fluffigt rosa som jag vill ha den. I natt är inget undantag.

Jag är så nervös inför hur världens mest kända fot ska bete sig i skridskon. Men jag har en reservplan. Jag funderar nämligen lite på om det finns någon chans att Kung Forsberg skulle klara av att spela hockey om han fick en annan fot? Tror att jag har något stort på gång. Tanken är alltså att han får en donerad fot. Skulle det kunna fungera? Vi har ju ändå kommit så långt att folk kan ta emot både njurar, hjärtan och lungor så varför då inte en fot?

Jag är förstås frivillig donator. Tyvärr är jag lite oroad över det faktum att mina fötter inte kan åka skridskor. Hur kommer det att påverka Kung Forsberg? Sedan blev jag dessutom påmind om att min fot somnar så snabbt och dessutom inte är så mycket annat än missbildad. Kanske inte vad hockeyguden är i behov av?

Kom istället på en annan lösning som jag finner potential i. Fröken Bitter har inga problem med sin fot och kan dessutom åka skridskor. Som om inte det vore nog så har hon dessutom alltid önskat sig att få bli körd i rullstol. Hon skulle bli en perfekt donator. En win win-sutuation utan dess like.

Bitter, hör av dig omgående om detta! Du har några dagars fotmassage av mig att utnyttja innan planen går i lås. Din fot måste vara i toppskick när den stora dagen infaller.

---

I morgon (eh, i dag) är det alltså dags för Icebreakers första match den här gången. Jag hoppas verkligen att hans fot känns bra. Det skulle ju trots allt vara lättare om det kunde fungera av sig själv och att vi slipper dra in Fröken Bitter i det hela.

Men vet ni? Nu tror jag att det får räcka med fotsnack för ett tag. Känns som att det börjar bli mycket nu. Så nu får jag stilla mig med detta heta ämne tills i morgon när man (förhoppningsvis) får höra om Kung Forsbergs fot.


Kommentarer
Postat av: Josefine L

Skulle vilja se dig massera mina fötter efter 12 timmar i ett 35-gradigt HL-display! ;)

2010-08-03 @ 08:11:56
URL: http://strindlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...