Murke fick mig knäckt

En intervju avklarad och nu är det en kvar. Ska slänga i mig mat och sedan susa i väg. Känns bra att ha bokat in den i en bra tid så jag har kvällen på mig att skriva ihop reportagen. Är dock lite fundersam över bildmaterial men jag tror det blir bra i slutändan.

Veckans sista dag i dag och det är bara att konstatera att den nästkommande blir minst lika stressig. Och framförallt så har jag ångest över besluten som ska tas. Jag vet verkligen inte in eller ut och inget blir bättre av att jag tycks ha glömt bort mig själv i det här. Nej, jag får ordna detta. Allt går med lite David Bowie. 

I alla fall så är jag glad att jag hann träffa mina underbaringar Murke, Lurke och Piggelin i går. Först var vi vid Körselviken (badväder!) och sedan satt vi på Piggelins balkong och ägnade oss åt det som vi gör bäst. Surra.

Mest intressant i går: Murke och Piggelin som snurrade in sig i en hetsig diskussion om Kung Forsberg. Jag var så fascinerad över deras passionerade argumentation att jag satt helt tyst.
Mest tragiskt i går: Förlorade på kortspel mot mina vapendragare. Okej, att få pisk av Lurke kan jag köpa för ingen slår henne. Men att förlora mot Murke? Tragik på hög nivå!
Mest tillkrånglat i går: Tre stycken galet smarta tjejer som allihop ser sig själv som guds gåva till mänskligheten satt och funderade på vad låten som spelades på radion hette. Han som sjöng mmm:ade en massa så det var svårt att hitta en textrad att googla. Ett himla besvär var det och panik utbröt. Till slut insåg vi att låten helt enkelt heter mmm mmm mmm mmm. Bästa låttiteln någonsin. Hur kunde det vara så svårt?

Och nu insåg jag att det inte finns vitlökssmör. Åh nej... Vilken mardröm.


Kommentarer
Postat av: Emelia

Fasen va duktig du är på att blogga asså! Nästan varje dag! :)

2010-08-15 @ 17:06:05
URL: http://itsonrandom.blogg.se/
Postat av: Ingela

Crash Test Dummies, eller?

2010-08-16 @ 17:39:43
Postat av: Morran

Ems: Ja, jag håller ett jäkla tempo! :D



Ingela: Yes! Herregud vad tid det tog innan jag hittade svaret. Trots att jag, pinsamt nog, kollat upp precis samma låt tusen gånger innan... Att jag aldrig lär mig.

2010-08-17 @ 23:01:49
URL: http://mrsforsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...