Inte världens längsta paus direkt

I dag skulle jag ha åkt till Hallsberg och därefter till Stockholm, grävt med stora spaden på centralen och därefter tågat hemåt igen. Men så blev det inte. Män drabbas ju som bekant alltid av ryggskott när det är som minst lämpligt.

Så istället blev jag hemma och passade på att göra en synundersökning. Jag har varit på gång i ja... nej jag ska inte säga. För det är så pinsamt att erkänna att jag hellre lägger tid och pengar på allt annat än min största tillgång. Men hundögonen är i prima skick, dock torra. Därför ska jag börja med en ny typ av linser som släpper igenom mer syre. Och gräver ett större hål i plånboken. Härligt!

Men i alla fall så ville det sig inte sämre än att jag lyckades fynda två par glasögon också. Kostnad? 495 kronor, för båda. Där gjorde minsann hundögonen jobbet.

På Specsavers sida kunde man testa olika bågar online. Här är resultatet:

 
 
Jo, jag insåg i efterhand att man kunde göra så de inte satt snett. Men då var det försent.  

Ha överseende med att det dels är en gammal bild på mig i blont hår istället för brunt, dels att det inte är de där bågarna jag ska ha. Men de två glasögonen jag valde är i alla fall stora, kantiga plastbågar i svart. Så om ni fantiserar lite så har ni bilden klar för er.

Nu: Grabbhäng på Esplanaden. Jag är iklädd mjukisbyxor och matchar detta med älgtröjan. Nu ska det bara enas om vilken machofilm vi ska se?


Kommentarer
Postat av: Emelia

Skitasnyggt!!! :)

2010-12-15 @ 10:39:38
URL: http://itsonrandom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...